، تهران , (اخبار رسمی): در صورتی که هزینههای زندگی در کشور مورد نظر بالاتر از حد مطلوب باشد میتوان با روشهای متفاوتی نسبت به صرفه جویی در هزینهها اقدام کرد که در این امر میتوان به کارشناسان در این زمینه مراجعه کرد و ضمن دریافت نرخ هزینهها در کشور مد نظر خود برنامه مالی مطلوبی را دریافت کرد.
پیش از اقدام به مهاجرت بررسی هزینه زندگی در کشورها از موارد مهم و اثر گذار در روند مهاجرت خواهد بود و نقش بسزایی در انتخاب فرد دارد. پیش از هرگونه اقدامی با توجه به نوع مهاجرت اعم از مهاجرت کاری، تحصیلی یا سرمایه گذاری نیاز به بررسی هزینههای زندگی در کشور مد نظر است.
هزینه مسکن، خوراک و همچنین هزینه حمل و نقل و هزینههایی همچون مالیات میتواند در کیفیت زندگی در کشور مورد نظر اثر گذار باشد. با توجه به این که افراد به عنوان دانشجو در یک کشور حضور پیدا میکنند و یا به منظور کار و فعالیت تفاوتهایی وجود دارد که در ادامه توضیحاتی در این مورد ارائه شده است.
هزینه زندگی در کشورهای مختلف در سال 2020
برای بررسی هزینه زندگی در کشورها و انتخاب کشور ایده آل نیاز به بررسی هزینههای مسکن و خوراک و تحصیل و حمل ونقل در هر کشور و مقایسه آن با شرایط خود است. به عنوان مثال برای رفتن به آمریکا، هزینه ی زندگی در آمریکا، برای رفتن به کانادا، هزینه ی زندگی در کانادا، برای رفتن به فرانسه، هزینه ی زندگی در فرانسه و ... را باید در نظر گرفت.
وقتی فرد به عنوان یک مهاجر به کشوری مهاجرت میکند هزینههای بسیاری را متحمل میشود که با توجه به نوع اقتصاد کشور مد نظر و میزان خدمات دولتی میتواند این هزینهها متفاوت باشد. این که در چه شغلی و با چه هدفی مهاجرت انجام میشود نوع هزینههای تحت تاثیر قرار میگیرد.
به طور مثال هزینه های زندگی یک دانشجو مواردی از قبیل مسکن، خوراک، خدمات درمانی و خدمات تحصیلی را شامل میشود و هزینههای زندگی فردی که به با هدف کار وارد کشور دیگری میشود شامل خوراک، بهداشت و درمان، مسکن، هزینه حمل و نقل، رفت آمد و مالیات است. مهم ترین هزینههای زندگی هر فرد در زندگی در کل شامل موارد زیر است:
- هزینه خوراک
- هزینه مسکن
- هزینه حمل و نقل
- هزینه خدمات بهداشت ودرمان
- هزینههای تحصیلی
- هزینههای تفریحی
- هزینههای مالیات
- هزینههای قبوض آب و برق و تلفن و اینترنت و…
- هزینههای تهیه پوشاک
عوامل موثر بر هزینههای زندگی
از دیگر عوامل اثر گذار بر هزینههای زندگی در کشور مد نظر میتوان به واحد پولی و ثبات اقتصادی آن کشور اشاره کرد. کشور انتخاب شده باید به حدی ثبات اقتصادی داشته باشد که بتوان هزینههای زندگی خود را تا حداقل دو سال آینده پیش بینی کرد و برای آن آمادگیهای لازم را داشت. از طرفی اگر قصد مهاجرت به کشوری به همراه خانواده وجود دارد این هزینهها باید به صورت دقیق تر برای تمامی اعضای خانواده مورد بررسی قرار گیرد و همین طور نسبت به مواردی همچون خدمات درمانی پیش از مهاجرت به طور کامل اقدام شود.
هزینه زندگی در کشورها برای دانشجویان
در مورد هزینههای زندگی برای دانشجویان شرایط متفاوت است چراکه بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای اروپایی برای دانشجویان تسهیلات ویژهای قائل میشوند. از این تسهیلات میتوان به مواردی همچون اجاره خوابگاههای دانشجویی با هزینه پایین ارائه خدمات درمانی و فراهم کردن شرایط حمل و نقل با هزینه پایین اشاره کرد که تا حد بسیاری از هزینه زندگی دانشجویان میکاهد. از طرفی اغلب کشورها به دانشجویان این امکان را میدهند که ساعاتی در هفته را به کار بپردازند که در صورت فعالیت دانشجویان در ساعت مقرر میتوانند تا حد زیادی از هزینههای روزانه خود را جبران کنند که این امر سبب میشود زندگی دانشجویی به صرفه تری از نظر مالی داشته باشند.
نکاتی در مورد هزینه زندگی در کشورها
در صورتی که هزینه های زندگی در کشور مورد نظر بالاتر از حد مطلوب باشد جای نگرانی وجود ندارد میتوان با روشهای متفاوتی نسبت به صرفه جویی در هزینههای خود اقدام کرد.
بررسی هزینههای زندگی در کشورها امریست که باید کامل به روز محاسبه و بررسی شود در غیر این صورت پس از مهاجرت و مستقر شدن در کشور مربوطه مشکلات جدی گریبان گیر خواهد بود.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با وکلای مهاجرتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به آدرس emigrationplus.com در ارتباط باشند.
### پایان خبر رسمی