اطلاعات تماس
  • 091291*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 13980607399889692

کامبوچا به مدیریت دیابت نوع 2 کمک می‌کند

کد: 13980607399889692

http://bit.ly/2LdDvGP

، تهران , (اخبار رسمی): بیش از 300 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت نوع 2 مبتلا هستند که با سطح قند خون بالا و مقاومت به انسولین مشخص می‌شود. در یک مطالعه در مورد موش‌های دیابتی یافتند که کامبوچا هضم کربوهیدرات‌ها را کاهش می‌دهد که باعث کاهش سطح قند خون می‌شود. همچنین عملکرد کبد و کلیه را بهبود می‌بخشد.

کامبوچا می تواند به مدیریت دیابت نوع 2 کمک کند
کامبوچا به مدیریت دیابت نوع 2 کمک می‌کند

بیماری قند یا دیابت یکی از شایعترین بیماری‌های متابولیکی است. علامت مشخصه در انسان‌های بالغ آن میزان قند خون بالای 120 میلی‌گرم در دسی لیتر در حالت ناشتا است و از دیگر نشانه‌های آن پرخوری و پرنوشی است. دیابت در اثر کاهش تولید انسولین در بدن یا کم شدن اثر انسولین در سوخت و ساز مواد قندی حاصل می‌شود (انسولین باعث می‌شود قند یا مهمترین منبع انرژی در بدن مورد استفاده قرار گیرد که در لوزالمعده یا پانکراس تولید می‌شود).

اصولاً بیماری دیابت به دو صورت بیماری دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 دیده می‌شود. دیابت نوع 1 (وابسته به انسولین) معمولاً قبل از 30 سالگی ظاهر می‌شود و علت آن فقدان یا کمبود انسولین است، اکثر این بیماران لاغر هستند و نیاز به تزریق انسولین دارند. دیابت نوع 2 (غیر وابسه به انسولین) معمولاً در بزرگسالی (سنین بالای 40 سال) دیده می‌شود.

تقریباً 3/2 این اشخاص چاق هستند. در بروز دیابت نوع 2 عوامل متعددی چون اضافه وزن و چاقی (بخصوص چاقی داخل شکمی) عدم فعالیت بدنی، سن بالای 40 سال، رژیم غذایی نامناسب (غذای پر کالری و غیر مغذی) و وراثت نقش دارد. بیماری قند و رژیم غذایی دو مسئله کاملاً وابسته به هم هستند. در درمان دیابت رژیم غذایی و ورزش یکی از درمان‌های اصلی برای بیماران به این بیماری به شمار می‌رود و داروی پایین آورنده قند خون به عنوان یک درمان کمکی (نه یک درمان اصلی) در کنار رژیم غذائی مناسب و ورزش به کار گرفته می‌شود.

در دیابت، سرعت و توانایی بدن در استفاده و سوخت و ساز کامل گلوکز کاهش می‌یابد از این‌رو میزان قند خون افزایش یافته که به‌آن هایپرگلیسمی (Hypoglycemia) می‌گویند. وقتی این افزایش قند در دراز مدت در بدن وجود داشته باشد، سبب تخریب رگ‌های بسیار ریز در بدن می‌شود که می‌تواند اعضای مختلف بدن همچون کلیه، چشم و اعصاب را درگیر کند.

همچنین دیابت با افزایش ریسک بیماری‌های قلبی عروقی ارتباط مستقیمی دارد. انواع دیگر دیابت‌ها عبارتند از: نواقص ژنتیکی سلول‌های بتا، اختلال ژنتیکی عملکرد انسولین، بیماری‌های پانکراس برون‌ریز، اختلالات غدد درون‌ریز، دیابت در اثر داروها یا مواد شیمیایی، عفونت‌ها و سایر سندرم‌های ژنتیکی.

در مراحل ابتدایی ممکن است دیابت بدون علامت باشد. بسیاری از بیماران به طور اتفاقی در یک آزمایش یا در حین غربالگری شناسایی می‌شوند. با بالاتر رفتن قند خون، علائم دیابت آشکارتر می‌شود. پرادراری، پرنوشی، پرخوری، کاهش وزن با وجود اشتهای زیاد، خستگی و تاری دید از علایم اولیه شایع دیابت است. بسیاری از بیماران در هنگام تشخیص بیماری چندین سال دیابت داشته‌اند و حتی دچار عوارض دیابت شده‌اند.

در کودکان دچار دیابت نوع یک علایم معمولاً ناگهانی بارز می‌شوند، این افراد معمولاً قبلاً سالم بوده و چاق نبوده‌اند. در بزرگسالان این علایم معمولاً تدریجی‌تر بارز می‌شوند. عارضه کتواسیدوز (Diabetic ketoacidosis) می‌تواند به عنوان علامت شروع کننده بیماری هم در دیابت نوع یک بارز شود.

در دیابت نوع دو معمولاً فرد تا سال‌ها بدون علامت است. علایم معمولاً خفیف هستند و به طور تدریجی بدتر می‌شوند. در نهایت فرد دچار خستگی مفرط و تاری دید شده و ممکن است دچار دهیدراتاسیون شود. در این بیماران عارضه کتواسیدوز به علت تولید انسولین اندک کمتر دیده می‌شود. با این حال قند خون می‌تواند به مقادیر بسیار بالایی افزایش یابد و فرد دچار عارضه شوک هایپراوسمولار ((Hyperosmolar hyperglycemic state (HHS)  شود.

عوارض دیابت ممکن است حاد و یا مزمن باشد. در حالت حاد به سه شکل: کتواسیدوز دیابتی ((Diabetic ketoacidosis (DKA) سندرم هایپراسمولار هیپرگلیسمیک ((Hyperosmolar (hyperglycemic state (HHS)/  هیپوگلیسمی (Hypoglycemia)  ظاهر می‌شود. در حالت مزمن به دو دسته: عوارض میکروواسکولار (شامل رتینوپاتی (نابینایی)، نفروپاتی (آسیب‌های گلومرول و دفع آلبومین) و نوروپاتی (کاهش یا ازدست دادن حس درد) و عوارض ماکروسکولار ( این شامل سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و بیماری‌های عروق محیطی) تقسیم می‌شود.

آیا کامبوچا می‌تواند به مدیریت دیابت نوع 2 کمک کند؟

بیش از 300 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت نوع 2 مبتلا هستند. این با سطح قند خون بالا و مقاومت به انسولین مشخص می‌شود. در یک مطالعه در مورد موش‌های دیابتی یافتند که کامبوچا هضم کربوهیدرات‌ها را کاهش می‌دهد که باعث کاهش سطح قند خون می‌شود. همچنین عملکرد کبد و کلیه را بهبود می‌بخشد. کامبوچا تولید شده از چای سبز حتی مفیدتر است، زیرا اثرات چای سبز به تنهایی بر کاهش قند خون نشان داده شده است. در واقع، در یک بررسی کلی از تقریبا 300،000 افراد دریافتند که مصرف کنندگان چای سبز 18% کمتر خطر ابتلا به دیابت را دارند. 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

برنا کامبوچا

برنا کامبوچا با هدف ارتقاء سطح سلامتی جامعه و ارائه محصولات جایگزین نوشابه‌های مضر صنعتی، تحقیقات خود را در زمینه نوشیدنی‌های گیاهی تخمیری از سال 1394 به همت جمعی از متخصصین صنعت و دانشگاه شروع و در واحد تحقیق و توسعه شرکت ، موفق به طراحی و تولید نوشیدنی تخمیری کامبوچا بر پایه طب سنتی گردید. این واحد تولیدی تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و عضو انجمن جهانی تولیدکنندگان کامبوچا می باشد .

اطلاعات تماس
  • 091291*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

بهداشت و درمان