، اصفهان , (اخبار رسمی): برخی از روش های درمان آسم که به شکل داروهای جدید بوده اند، فرد را تا مدت زمانی ایمن کرده و علائم را از بین برده اند اما بعد از مدتی علائم فرد به صورت خفیف یا شدیدتر برگشته است.
مکانیسم بیماری آسم کمی متفاوت از سایر بیماری های تنفسی است؛ به همین دلیل درمان آن کمی سخت می شود. در واقع در این بیماری خود سیستم عصبی باعث تنگی مجاری تنفسی در پی یکسری واکنش ها می شود. با توجه به تمامی این موارد می توان گفت هنوز درمان آسم به شکل قطعی با از بین رفتن کامل علائم کشف نشده است اما برخی از آزمایشات جدید دانشگاهی پرده از حقایق جدید در مورد این بیماری و درمان آن برداشته اند.
- قرص Fevipiprant تحولی در درمان آسم
در سال 2016 محققان دانشگاه لستر انگلستان اعلام کردند که قرصی را کشف کردند که می تواند علائم و اثرات آسم را در بیماران تا 82 درصد کاهش دهد. قرصFevipiprant که در سال 2017، سومین فاز آزمایشات خود را با موفقیت سپری کرد، اخیرا برای درمان آسم به صورت بالینی و تحت نظر پزشک مورد استفاده قرار گرفته است. تولیدکنندگان این قرص معتقدند که اگر این دارو بتواند به ماگزیمم اثربخشی طیفی خود در کنترل فیزیولوژیک برسد، تحولی در درمان آسم و نزدیک شدن به درمان قطعی این بیماری خواهد بود.
- ترموپلاستی
ترمو به معنا گرما است. این روش که در ایران نیز در حال بررسی و آزمایش است، روشی کاملا جدید به حساب می آید و می تواند نسبت به بسیاری از داروهای دیگر اثربخشی بهتری داشته باشد. در روش درمان آسم متخصص به شیوه خاصی به گرم کردن مجاری تنفسی می پردازد که باعث کاهش انقباضات ماهیچه های صاف می شود و علائم آسم را از بین می برد. در حقیقت در این روش موج انقباضی ماهیچه های برونشیول ها که علائم آسم را ایجاد کرده اند، از بین می روند. شاید این روش ساده به نظر برسد اما به دلیل عدم وجود درمان قطعی برای آسم، بسیار پرطرفدار بوده است.
- ژن درمانی
کمک گیری از ژن ها برای درمان آسم روش خیلی جدیدی است که هنوز در حال طی مراحل آزمایشات آکادمیک خود است. محققان پروژه درمان آسم با ژن ها معتقدند که این روش در طی چندسال آینده موفق ترین درمان خواهد بود. این روش جدید که روی چند نمونه مورد بررسی قرار گرفته است، ژن های GSTM1 , LTC4S , CTLA-4 , ADMA33 که از مهم ترین دلایل ایجاد کننده آسم ژنتیکی هستند، از بین برده می شوند.
علاقمندان برای آشنایی با علائم آسم و راه های درمان آن به سایت فدولا مراجعه نمایند.
### پایان خبر رسمی