اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140004015192816092

مصاحبه با کارآفرین برتر کشور، ماهان تیموری

کد: 140004015192816092

https://bit.ly/3gOt5Mi

، تهران , (اخبار رسمی): من کودکی خیلی سختی داشتم، از ۱۵ سالگی کار رو شروع کردم و هجده سالگی تنها به تهران اومدم و کلی سختی کشیدم. ۲۰ سالگی کسب و کار پیک کتاب رو شروع کردم. به جراًت می تونم بهتون بگم که در اون دوران بیست سالگی، من یکی از فقیر ترین جوانان ایران بودم که خیلی به سختی می تونستم زندگی خودم رو سپری کنم.

مصاحبه با کارافرین برتر کشور
مصاحبه با کارآفرین برتر کشور، ماهان تیموری

سلام آقای تیموری خیلی خوشحالیم که امروز قبول کردید با ما مصاحبه می کنید. من مصاحبه هاتون رو خوندم و خیلی دیدم که شما گفتید دوران کودکی سختی داشتید و از سن ۱۵ سالگی کار کردید و مثل این که نوجوانی که در این سن قرار دارند رو هم نسلZ خطاب قرار می دهید. امکانش هست که بیشتر برامون توضیح بدید؟

سلام خدمت شما، من هم از این که با رسانه شما مصاحبه می کنم خوشحالم . بله من کودکی خیلی سختی داشتم، از ۱۵ سالگی کار رو شروع کردم و هجده سالگی تنها به تهران اومدم و کلی سختی کشیدم. ۲۰ سالگی کسب و کار پیک کتاب رو شروع کردم. به جراًت می تونم بهتون بگم که در اون دوران بیست سالگی، من یکی از فقیر ترین جوانان ایران بودم که خیلی به  سختی می تونستم زندگی خودم رو سپری کنم.

اما خب خداروشکر اون دوران سخت، گذشت و من روز به روز بیشتر یاد گرفتم وسعی کردم که از اشتباهاتی که دارم درس بگیریم و تجربه خودم رو افزایش بدم و پس از سه سال که به استقلال مالی رسیده بودم ماهان تیموری رو تاسیس کردم.

در مورد نسل Z هم باید بهتون بگم که دلیل اینکه من به نوجوانان  و جوانان میگم نسل Z این هست که آینده ایران الآن دست این بچه هاست و این بچه ها قراره که آینده ایران رو بسازند.

 پس اگر اونها هم از همین سنین ۱۴ تا ۲۰ سالگی یک سری اصول رو یاد بگیرند و استارت بزنند می توانند مثل من درآینده به ثروت زیادی برسند و هر کدام در هر جایگاهی که قرار دارند به آبادانی این کشور خدمت کنند. من تمام تلاشم رو می کنم که این بچه ها اندازه من سختی نکشند و دوست دارم مثل یک مربی کنارشون باشم تا با راحتی و امنیت بیشتری مسیر رسیدن به موفقیت رو طی کنند.

چه اتفاقی افتاد که شما خواستین انقدر هوای بچه های نسل Z رو داشته باشید؟

خب، کمک کردن به نوجوانان خیلی وقت بود که در ذهن من بود ولی اصلی ترین عامل که من شروع کردم برای این بچه ها سمینار برگزار کنم این بود که خیلی از نوجوانان زنگ می زدند دفتر و از من وقت مشاوره می خواستن برای اینکه باید در آینده چه کاری انجام بدهند.

 خیلی وقتا این بچه ها به همراه خانوادشون از راه های خیلی دوری می آمدند که من رو ببینند. تمام این مسائل در کنار هم قرار گرفت و باعث شد که من تصمیم جدی بگیرم که هر چند وقت یکبار برای این بچه ها سمینار برگزار کنم و تمام تجربیات خودم را در اختیار آنها بگذارم.

نوجوان و بچه هایی که الآن شرایط سختی دارند مثل کودکان کار؛ چه پیشنهادی برای اونها دارید؟

خیلی دوست داشتم راجع به این مسئله صحبت کنم. ببینید درسته که من از سن ۱۵ سالگی کار کردم ولی من با این بچه ها تفاوت زیادی داشتم. من خودم خواستم مستقل بشم، پدر من مخالفت می کرد و می گفت تو باید درس بخونی، ولی من چون خودم انتخاب کردم که به تهران بیام و کار کنم پدرم دیگه حمایتم نکرد.

 ولی متاسفانه طبق تحقیق سازمان بهزیستی که سال ۹۵ انجام داد حدود ۷۵ درصد از کودکان کار خانواده دارند ولی میان و خرج اونها رو در میارن. یعنی اینکه خودشون هنوز به این بلوغ نرسیدند که بخوان مستقل بشن بلکه از طرف خانواده به اجبار این شرایط رو تجربه می کنند.

من دوست ندارم که اینطور حرف بزنم ولی وقتی  که این بچه ها میرن سرکار و پول درمیارن برای خانواده خودشون، این پول به دهن خانواده شیرین میاد و این روند تا زمانی که بچه ها قدرت تصمیم گیری پیدا کنند، ادامه پیدا می کند.

چه خوب شد بحث به اینجا کشیده شد، اصولاً افراد پولدار از اینکه میزان کمک هایی که به دیگران می کنند رو بگن خودداری می کنند، اما مثلاً همه ما میدونیم که بیل گیتس قسمت اعظمی از اموالش رو به خیریه بخشیده. شما چطور به دیگران کمک می کنید. به عبارتی خیلی از مردم با کمک به این بچه ها فکر می کنند که کار خیر بزرگی انجام دادند؟

بله در کشور ما اگر کار خیر خودت رو بگی بهت میگن تو ریاکاری. ولی این طرز فکر اشتباهه باید مثل بیل گیتس بگی تا مردم هم تشویق بشن به کمک کردن به هم دیگه.

اما در مورد این که چطور به دیگران کمک کنیم. همیشه سعی کنید به روز باشید و از فرصت ها استفاده کنید. مثلاً سیل میاد به سیل زده ها کمک کنید. یا خود من در ایام کرونا تعدادی دستگاه اکسیژن به بیمارستان مسیح دانشوری کمک کردم. یا مثلاً در سن بیست و سه سالگی من تعدادی از بچه های بهزیستی رو به سرپرستی قبول کردم که برای اون دوران و اون سن خیلی کار نو و جدیدی بود.

 من خیلی امیدوارم که بتونم در آینده یک موسسه خیریه تاسیس کنم و به خانواده کودکان کمک کنم.

ما فقط در زمانی می تونیم ایران رو رشد بدیم که اول از همه برای رشد خودمون تلاش کنیم و بعدش به دیگران کمک کنیم وهمدلی رو افزایش بدیم.

استاد ماهان تیموری واقعاً خیلی مصاحبه جذابی بود امیدوارم که بتونیم در آینده بیشتر با هم صحبت کنیم.

ممنون از شما

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ماهان تیموری

ماهان تیموری کیست ؟! محمد رسول تیموری ملقب به ماهان تیموری بنیان گذار هوش مالی و مستر بیزینس کوچینگ در ایران است. او در یک خانواده معمولی به دنیا آمد. وی از همان دوران نوجوانی دغدغه کسب درآمد و به دست آوردن استقلال مالی داشت و از همان دوران کارهای زیادی برای رسیدن به درآمد انجام داد. او از کانال سازی کولر در گرمای تابستان شهر قم شروع کرد و اولین درآمدشان، ۱0۰۰تومان در هر روز بود. پس از مدتی آن کار را رها کرد و به خرید و فروش موبایل مشغول شد و در این میان هم کارهای مختلفی را انجام داد تا اینکه وارد شغل کتاب شده و پیک کتاب تهران را تأسیس کرد. در این چند سال که استاد تیموری در صنعت آموزش مشغول به فعالیت هستند، دستاوردهای بزرگی را کسب کرده اند. استاد ماهان تیموری بیش از ۲۰ تندیس و لوح تقدیر در زمینه های مختلف آموزش به دست آورده اند مانند انتخاب شدن به عنوان کارآفرین برتر سال ۱۳۹۷، مدیر برگزیده سال ۹۹ در صنعت آموزش، دریافت تندیس رضایت مشتری و... همچنین استاد ماهان تیموری توانسته است برای بیش از 1100 نفر ایجاد اشتغال کند. یکی از معروف‌ترین جملات استاد ماهان تیموری این است که: برای ثروتمند شدن روی شخصیت‌، مهارت، ذهنیت خودت کار کن.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]