، یزد , (اخبار رسمی): اپل دوباره در صدر بازار گوشی های هوشمند قرار گرفتهو در سه ماهه چهارم سال گذشته بیشترین گوشی هوشمند را از هر سازنده ای به فروش رساندهاست. پیش از این، این شرکت در سه ماهه سوم رتبه دوم را دوباره به دست آورد. همه اینها به لطف عملکرد قوی سری آیفون 13 شامل آیفون ۱۳ ، ۱۳ مینی، ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس است.
در سه ماهه چهارم 2021 اپل و سامسونگ 22 درصد و 20 درصد فروش گوشی هوشمند در بازار جهان را در اختیار داشتند. شیائومی، اوپو و ویوو (وان پلاس زیر مجموعه اوپو قرار دارد) در رتبه های بعد هستند.
اپل دوباره در صدر بازار گوشی های هوشمند قرار گرفتهو در سه ماهه چهارم سال گذشته بیشترین گوشی هوشمند را از هر سازنده ای به فروش رساندهاست.
پیش از این، این شرکت در سه ماهه سوم رتبه دوم را دوباره به دست آورد، اکنون از سامسونگ پیشی گرفته و رتبه اول را به دست آورده است. البته همه اینها به لطف عملکرد قوی سری آیفون 13 شامل آیفون ۱۳ ، آیفون ۱۳ مینی، گوشی آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس است.
در واقع، تحلیلگران Canalys ارسال آیفون در سرزمین اصلی چین را “بی سابقه” نامیدند. زنجیره تامین اپل در حال بهبود است، اما هنوز نتوانسته آیفون کافی برای پاسخگویی به تقاضا تولید کند. بنابراین مجبور شد برخی بازارها را بر بازارهای دیگر اولویت دهد.
این شرکت مستقر در کوپرتینو تنها شرکتی نیست که با عرضه مشکل دارد. Canalys هشدار میدهد که تولید کننده های بزرگ سال ها طول میکشد تا ظرفیت تولید تراشه خود را افزایش دهند.
به همین دلیل است که سازندگان گوشیهای هوشمند بهطور فزایندهای مجبور شدهاند به دنبال تامینکنندههای جدید باشند و برای تمرکز بر مدلهای پرفروش، بین محصولات خود تعادل ایجاد کنند.
میزان فروش بازار جهانی گوشی های هوشمند
سامسونگ که رتبه اول را در سه ماهه اول، سه ماهه دوم و سه ماهه سوم داشت، به رتبه دوم سقوط کرد. اما نسبت به سه ماهه پایانی سال 2020 به اپل نزدیکتر است.
این یک چرخه طبیعی برای اپل است. آیفونهای جدید در سپتامبر یا نوامبر عرضه میشوند. و منجر به افزایش فروش میشوند، سپس همه چیز حل می شود.
با این حال، در سه ماهه چهارم 2020، اپل و سامسونگ به ترتیب 23 درصد و 17 درصد از بازار را در اختیار داشتند، در سه ماهه چهارم 2021 این اعداد 22 درصد و 20 درصد بودند. شیائومی، اوپو و ویوو (که 5 تای برتر را تکمیل میکنند) نسبت به سال قبل در یک درصد قرار دارند.
مشکلات زنجیره تامین مانع رشد بازار شد. بنابراین محموله های سه ماهه برای سه ماهه چهارم سال گذشته تنها 1 درصد بیشتر از مدت مشابه در سال 2020 بود.
تحلیلگران پیش بینی می کنند که کمبود قطعات تنها در نیمه دوم سال جاری کاهش می یابد.
### پایان خبر رسمی