، تهران , (اخبار رسمی): عایق صوتی برای رفع مسائل و معضلات مربوط به آلودگی صوتی در ساختمان ها مانند کاهش جذب صدا، کاهش خطرات لرزش از اجزای ساختمانی، جداسازی مکانیکی انواع صدا از ساختار ساختمان کاربرد دارد
عایق صوتی چیست؟
برای جلوگیری از انتقال اصوات خشن و ناموزون ، عایق صوتی یا عایق صدا نقش برجسته ای ایفا می نماید. انواع عایق صوتی امروزه در جوامع ساختمانی و صنعتی توانسته مسئله بزرگ آلودگی صوتی را رفع و عایق صوتی را که به عایق ضد صدا و عایق صداگیر نیز معروف است به یکی از پر استفاده ترین انواع عایق در بین صنایع مربوطه تبدیل نماید.
بهترین عایق صوتی کدام است؟
خواص فیزیکی متفاوت و بازدهی بالای عایق صوتی الاستومری موجب شده تا مهندسین و پیمانکاران عایق الاستومری صوتی را به عنوان بهترین عایق صدا انتخاب نموده و آن را جایگزین اصلی و بدون بازگشت عایق های جاذب صدای قدیمی مانند پشم سنگ ، پشم شیشه و ... بدانند.
انواع عایق صوتی کدامند؟
تمامی عایق های الاستومری گروه صنعتی لینکران جاذب امواج صوتی می باشند . اما به صورت تخصصی عایق الاستومری صوتی تولیدی گروه صنعتی لینکران به دو نوع عایق صوتی رولی و عایق صوتی پنلی تقسیم می گردند که عایق های مربوط به این دو دسته شامل عایق های زیر است.
انواع عایق صوتی رولی:
2-عایق صوتی رولی موج دار (شانه تخم مرغی)
انواع عایق صوتی پنلی :
2-عایق صوتی پنلی موج دار (شانه تخم مرغی)(ISW)
3- عایق آکوستیک
عایق کاری صوتی
استفاده از عایق صوتی چسب دار به عنوان عایق صدا در ساختمان و نصب آن به صورت عمودی به عنوان عایق صوتی دیوار مشترک آپارتمان ها و نصب به صورت افقی جهت استفاده به عنوان عایق صدا برای سقف و همچنین به عنوان عایق صوتی کف آپارتمان از روش های جلوگیری از انتقال صدا می باشد.
در صورتی که عایق صوتی مورد استفاده به صورت عایق صوتی رولی ساده و از نوع چسب دار نباشد. می توان از چسب عایق الاستومری جهت نصب و اتصال عایق استفاده نمود.
در مصارف بزرگتر نیز می توان از عایق صوتی برای در و دیوارهای سالن های اجتماعات و استودیوهای ضبط صدا و موسیقی جهت جلوگیری از انتقال و بازگشت صدا استفاده نمود.
### پایان خبر رسمی