، تهران , (اخبار رسمی): شرکتهایی که برای انجام هوشمندسازی ازسوی دولت معرفی میشوند شرکتهای خصولتی هستند که توان این کار را ندارند.
نایبرئیس سندیکای شرکتهای شناسایی و مکانیابی رادیویی ضمن اظهار مخالفت با موضوع اپراتور هوشمند در وزارت صمت، گفت: شرکتهایی که برای انجام هوشمندسازی ازسوی دولت معرفی میشوند شرکتهای خصولتی هستند که توانایی این کار را ندارند.
دکتر محمدرضا کاویانی در همایش «تحویل صنایع با هوشمندسازی» که ازسوی سندیکای شرکتهای شناسایی و مکانیابی رادیویی در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، اظهار کرد: دولت بحث هوشمندسازی را به شرکتهایی که عملا خصولتی هستند میسپارد؛ چراکه میگوید این شرکتها بالای صد نفر پرسنل دارند. درست است که شرکتهای خصوصی این تعداد نیرو و توان مالی ندارند، اما میتوانند کنسرسیوم تشکیل دهند و کارهایی را که بخش خصولتی قادر به انجام آن نیست.
وی افزود: شرکتهای خصولتی توان هوشمندسازی را ندارند و اگر هم کاری در حوزه هوشمندسازی تا الان در ایران انجام شده، ازسوی شرکتهای خصوصی و سندیکاها بوده است. سندیکای ما هم فعالیتهای زیادی کرده اما سر و صدایی نداشته است. در مجموع میتوان گفت که در حوزه هوشمندسازی در ایران، گامهای کوچکی برداشته شده و هنوز اقدامات بزرگ و چشمگیری صورت نگرفته است.
نایبرئیس و مدیر اجرایی سندیکای شرکتهای شناسایی و مکانیابی رادیویی در این همایش همچنین بر اهمیت نگهداری و تعمیرات در عصر دیجیتال اشاره کرد و اینکه هوشمندسازی تا چه حد میتواند به کاهش هزینهها و افزایش کارایی کمک کند. او در ادامه به اهداف و فعالیتهای صورتگرفته ازسوی سندیکا اشاره کرد.
در ادامهی همایش «تحویل صنایع با هوشمندسازی» مهندس علی جمالیان در خصوص اینترنت اشیاء و نقش کلیدی این فناوری در تحول صنابع و افزایش رقابتپذیری سخنرانی کرد.
سپس مهندس محمدمهدی مفیدی دبیر کمیته فنی سندیکا به بررسی فناوری شناسایی با فرکانس رادیویی پرداخت و فرصتها و چالشهای این فناوری در بهبود زنجیره تامین را تحلیل کرد.
و در نهایت مهندس سربازحسینی به تاثیر RFID در بهینهسازی عملیات صنعتی پرداخت و مهندس خانی نیز با ارائه مطلبی در مورد هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنعت، به نقش این فناوری در بهبود فرایندها و تصمیمگیریهای هوشمند اشاره کرد.
### پایان خبر رسمی