اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051376045648

درملاقات واعظی با رئیس جمهور آذربایجان مطرح شد

آماده سازی مقدمات سفر رییس جمهور به باکو

کد: 1395051376045648

https://goo.gl/yRVwDM

، تهران , (اخبار رسمی): به منظور هماهنگی مقدمات سفر هفته آینده رییس جمهور ایران اسلامی به باکو، واعظی در ادامه سفر خود به آذربایجان، با الهام علی اف رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

آماده سازی مقدمات سفر رییس جمهور به باکو

به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این ملاقات الهام علی اف ضمن ابلاغ سلام گرم خود به رییس جمهور کشورمان و ابراز خشنودی از سفر سال گذشته خود به تهران گفت: تحت مدیریت رهبران دو کشور چارچوب مناسبی به عنوان زیرساخت اساسی روابط دو کشور بنا نهاده شده است.
وی در این ملاقات ضمن تشکر از دکتر روحانی برای دیدار رسمی از آذربایجان و برگزاری اجلاس دو جانبه، مطالعه روابط موجود و امضاء اسناد جدید بین مقامات دو کشور را زمینه ساز ایجاد فرصتهای جدید افزایش روابط دو  طرف دانست.
الهام علی اف با تاکید بر این که هیچگاه در ظرف 25 سال گذشته سطح روابط دو کشور در این حد نبوده است، افزود: خوشبختانه، شاهد پیشرفتهای قابل توجهی در روابط دو کشور چه درحوزه سیاسی و چه فرهنگی و اقتصادی هستیم که اساس و پایه این روابط، علاوه بر اراده سیاسی بین دو کشور، مشترکات فرهنگی، دینی و تاریخی دو ملت است. 
رئیس جمهور آذربایجان، نمونه بارز این همکاری را احداث پروژه راه آهن و تکمیل کریدور شمال و جنوب بیان کرد که علاوه بر بهره مندی دو کشور، موجب اتصال کشورهای دیگر جهت انتقال و ترانزیت کالا از خاک دو کشور خواهد شد.
وی ضمن اعلام آمادگی کشورش برای سرمایه گذاری در مسیر رشت- آستارا، گفت: دستورات لازم در این خصوص به مسئولین زیربط داده شده است.
الهام علی اف اتصال شبکه برقی دو کشور و تبادل انرژی برق در فصول مورد نیاز را نیز از جمله دیگر همکاریها عنوان کرد افزود: همکاریهای مشترک در دریای خزر که دریای صلح و دوستی می باشد نمونه بارز دیگری از تعاملات طرفین ارزیابی می شود.
رئیس جمهور آذربایجان، ضمن تصمیم کشورش بر تسهیل هر چه بیشتر رفت و آمد اتباع دو کشور و حذف صدور روادید در آینده اعلام کرد: رفت و آمد دو ملت و گردشگران موجب ارتقاء شناخت و افزایش تبادل فرهنگی، تجاری و علمی و آموزش بین دو کشور خواهد شد. 
الهام علی اف همچنین با اشاره به امنیت مرزهای دو کشور و بیان این نکته که جمهوری اسلامی ایران علیرغم بی ثباتی در تعدادی از کشورهای منطقه، لنگرگاه امنیت و ثبات می باشد گفت: تلاش های ایران  موجب افزایش امنیت و ثبات همسایگان از جمله کشورش خواهد شد. 
وی با  اشاره به سرمایه گذاریهای مشترک بین دو کشور در صنایع خودروسازی و داروسازی، خواستار واگذاری بیمارستانی در باکو به پزشکان ایرانی برای درمان اتباع آذری در این کشور شد.
همکاریهای کشاورزی، حمل و نقل و افزایش پروازهای بین دو کشور و شهرهای مختلف و گردشگری را نیز خواستار و اعلام کرد: هرگونه مانع در روابط از جمله تسریع در همکاریهای بانکی را به مقامات ذیربط گوشزد خواهد نمود.
در این ملاقات واعظی نیز که در راس هیاتی از مقامات جمهوری اسلامی ایران در باکو به سر می برد، ضمن ارائه گزارشی از چارچوب روابط و اهداف سفر هیات ایرانی و دیدارهای صورت گرفته، اظهار امیدواری کرد که با آماده شدن برنامه سفر رییس جمهوری به آذربایجان بتوان به اهداف مورد نظر دست یافت.
وی با استقبال از حمایت های دولت و ملت آذربایجان در توسعه روابط، اظهار داشت: روابط مثبت و سازنده دو کشور و نیز دیدارهای مستمر مقامات از جمله اجلاس سه جانبه ایران- روسیه و آذربایجان دارای اهمیت و پیام بسیار مهمی در ایجاد ثبات و امنیت و همکاری های منطقه ای بین کشورهای خواهان صلح و ثبات و مبارزه با فرقه گرایی و قوم گرایی می باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]