اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051980885431

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد

تدوین برنامه 10 ساله صنایع الکترونیک

کد: 1395051980885431

http://goo.gl/vXjXK4

، تهران , (اخبار رسمی): وزیرصنعت، معدن و تجارت گفت: در حال تدوین برنامه 10 ساله در زمینه صنایع الکترونیک هستیم و از صاحب نظران این بخش دعوت می کنیم در این زمینه همکاری کنند.

تدوین برنامه 10 ساله صنایع الکترونیک

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت، نعمت‌زاده در اجلاس فعالان صنایع الکترونیک با اشاره به نقش کاتالیزوری صندوق در حمایت از صنایع الکترونیک گفت: این صندوق باید مرجع مورد تأیید بانک‌های کشور و پل ارتباطی بین صنعت و بانک باشد.
وی ضمن  اعلام آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد کارگروه‌های دائمی تخصصی در حوزه صنایع الکترونیک تصریح کرد: تحقیق، آموزش و تولید باید در ارتباط تنگاتنگ با هم باشد و از تجارب دیگر کشورها هم استفاده شود تا ساختار جدید برای این صنایع طراحی شود.
نعمت‌زاده با مقایسه میزان تجهیزات الکترونیکی بکار گرفته شده در برخی صنایع از جمله صنعت خودرو اظهار داشت: تا چند سال پیش در برخی خودروها حدود 200 دلار در هر خودرو تجهیزات الکترونیک بکار رفته بود اما امروزه این میزان تا 2 هزار دلار رسیده است و به زودی به یک سوم قیمت هر خودرو خواهد رسید.
وی همچنین با بیان  انتظارات از این صندوق اظهار داشت : بیش از 20 سال از عمر صندوق  می‌گذرد؛ البته مشکلات خاصی بوده که اغلب مربوط به نداشتن سرمایه کافی بوده و فضای کشور خیلی مناسب رشد صنایع پیشرفته و الکترونیک نبوده است. به هر صورت ما هنوز هم معتقدیم که این صندوق شدیداً مورد نیاز است و باید فعال‌تر از گذشته به کار خود ادامه دهد.
وی خدمات صندوق حمایت صنایع الکترونیک (صحا) را اعطای تسهیلات مالی با نرخ ترجیحی، صدور ضمانتنامه، سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر و خدمات کارشناسی عنوان نمود و گفت: زمینه‌های فعالیت این صندوق، خرید ، انتقال، جذب و توسعه فناوری‌های پیشرفته، خدمات مهندسی و طراحی و مواردی دیگر است .
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به  صنایع مورد حمایت اعم از نرم‌افزار و سخت‌افزارگفت :  طبق اساسنامه صنایع مورد حمایت در 7 گروه صنایع رایانه‌ای، ارتباطی، اتوماسیون، قطعات الکترونیک، الکترونیک نوری، مصرفی و کاربردی تقسیم‌بندی می‌شوند.
گفتنی است در پایان این همایش از 9 شرکت برتر در زمینه صنایع الکترونیک با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد و سپس سه نشست تخصص در زمینه های ساز و کارهای حمایت غیر مستقیم با تاکید بر مدل های تامین مالی صنایع پیشرفته، نشست بنگاه های بزرگ و جایگاه آنها در نفوذ فناوری پیشرفته و توسعه شرکت های نوپا ، نشست همکاری بین المللی و یادگیری فناوری در دوران پساتحریم برگزار شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید