، تهران , (اخبار رسمی): قراردادهای جدید نفتی روز گذشته بحث اصلی مجلس شورای اسلامی بود. بیژن زنگنه، وزیر نفت روز گذشته به بهارستان رفت و ساعاتی را در جلسه غیرعلنی مجلس با نمایندگان گذراند.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت ، در این نشست وزیر نفت با توضیح ابعاد مختلف قراردادهای نفتی و تاریخچه انواع قراردادها، جزئیات مدل جدید قراردادی نفت را با نمایندگان در میان گذاشت. پس از آن نیز چند تن از نمایندگان به بیان نظرها و دیدگاه های خود در این زمینه پرداختند.
طبق آنچه که در سند چشمانداز جمهوری اسلامی ایران در افق 1404 شمسی اشاره شده است ایران کشوری با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقهی آسیای جنوب غربی (شامل آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه) با تأکید بر جنبش نرمافزاری و تولید علم، رشد پرشتاب و مستمر اقتصادی، ارتقاء نسبی سطح درآمد سرانه و رسیدن به اشتغال کامل تصویر شده است و برای رسیدن به این نقطه باید تمام توان اقتصادی کشور شکوفا شود.
یکی از راه های شکوفایی توان اقتصادی کشور در شرایط فعلی که کمبود منابع وجود دارد، جذب سرمایه گذاری خارجی برای پیشبرد برنامه ها، اهداف و سرعت بخشی به مسیر توسعه است و در این میان صنعت نفت به عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور، نقشی مهم و بی بدیل در تحقق رشد اقتصادی ایفا میکند.
ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی در مسیر توسعه صنعت نفت کشورمان این روزها بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. محدودیت منابع داخلی و عقب نماندن از تکنولوژی و علم روز، این ضرورت را تبیین می کند که بیش از هر زمان دیگری برای توسعه این صنعت باید تسریع کرد.
محمد دامادی، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران با بیان ضرورت توجه به جذب منابع بیشتر در شرایط فعلی، گفت: «ما منابع نفتی مشترکی با کشورهای همسایه داریم که این کشورها بالاترین برداشت را دارند بنابراین دلیلی ندارد ما بیش از این در مسیر برداشت از میدانها عقب بمانیم.»
وی افزود: «ما مهندسان و متخصصان جوان بیشماری داریم که جویای کار هستند و توسعه همکاری ها و و جذب سرمایه گذاری، این زمینه را برای شکوفایی بیشتر، اشتغال جوانان و رشد اقتصادی بالاتر فراهم می کند.»
عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: «باید با ایجاد شرایط مناسب سرمایه گذاران را دعوت و با انتقال تکنولوژی مستمر به توسعه سریع میدان های مشترک کمک کنیم.»
دامادی افزود: «بخش اعظم درآمدهای ما از منابع نفتی است و باید واقع بینانه با این نکته کنار آمد که چاره ای جز دعوت سرمایه گذاران و توسعه روزافزون صنعت نفت کشور نداریم.»
بنابراین گزارش، اکنون و در شرایط فعلی کشور، فرصتی فراهم شده است تا با جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال تکنولوژی، صنعت نفت کشورمان در مسیر توسعه با سرعت بیشتری حرکت کند و به حق واقعی خود که افزایش برداشت از میدان های مشترک است، دست یابد.
### پایان خبر رسمی