اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395060295505808

ربیعی:

اعتماد به نفس باید در جامعه افزایش یابد

کد: 1395060295505808

http://goo.gl/wXdI0p

، تهران , (اخبار رسمی): وزیرتعاون ،کار و رفاه اجتماعی خواستار احیای ارزش های اجتماعی در جامعه شد و گفت: اخلاق و دیگر ارزش‌های اجتماعی باید در جامعه احیا و گسترش یابد.

اعتماد به نفس باید در جامعه افزایش یابد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تشریح ضرورت احیای ارزش‌ها و اخلاق‌های اجتماعی باید در جامعه احیاء شود عنوان کرد: بنیان برخی از ارزش‌های اجتماعی در جامعه آسیب دیده که باید این ارزش‌ها که ضعیف شده احیاء و تقویت شود تا به اهداف مورد نظر دست یابیم.

وی با بیان اینکه گوهر گم شده جامعه نیز باید احیاء شود گفت: اعتماد و پشت سرهم بودن مهم‌ترین گوهر گم شده جامعه است که باید با مشارکت همه جامعه احیاء شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  با بیان اینکه عزت نفس و کرامت باید در جامعه گسترش یابد  ادامه داد: با سیاست صدقه نمی‌توان به اهداف مورد نظر دست یافت بلکه باید کرامت و عزت نفس در جامعه گسترش یابد که این سیاست با مشارکت همگانی محقق می‌شود.

ربیعی با بیان اینکه سیاست صدقه سبب کاهش اعتماد به نفس شده افزود: اعتماد به نفس باید در جامعه افزایش یابد و با توانمند سازی جامعه باید به این مهم دست یابیم.

وی با بیان اینکه باید سیاست مسئولیت اجتماعی از روستاها آغاز شود تاکید کرد: باید مسئولیت اجتماعی از روستاها آغاز شود که در این راستا افزایش اعتماد به نفس به دیگران مورد توجه قرار دارد.

تدوین سند مسئولیت اجتماعی در دولت

ربیعی در همین راستا خبر داد سند رسمی مسئولیت اجتماعی که تدوین شده به زودی به تصویب هیئت دولت می‌رسد که این سند در شهرستان عسلویه به لحاظ تنوع فرهنگی، صنعتی، روستایی و شهری عملیاتی می‌شود.

او افزود: پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و راه‌های گسترش عدالت اجتماعی و نقش مسئولیت‌های اجتماعی در جامعه در نشست‌های مختلف در استان بوشهر بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان عسلویه مرکز مهم اشتغال‌زایی و صنعتی است گفت: هر چند درخواست مسئولان استان بوشهر اشتغال جوانان در صنعت است ولی تلاش می‌شود طرح‌های اشتغال‌زایی حمایتی، ساماندهی شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه دولت روحانی دولت فروتن، کم‌حرف، دولت مسئول و خیر جمعی است افزود: باید خیر جمعی در جامعه افزایش یابد که در این راستا باید همگان به دولت کمک کنند چراکه دولت نیاز به توان و فکر همه مردم در عرصه‌های مختلف دارد.

ربیعی گفت: رشد اقتصادی کشور منهای 6 درصد بود که در اقتصاد نفت این رشد اکنون به 4.4 درصد تجربه کرده‌ایم و بدون شک به رشد 8 درصدی هم خواهیم رسید.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شعار "هر ایرانی مسئول همه ایران است" محقق می‌شود افزود: وضعیت اشتغال در جامعه بهبود می‌یابد و در وضعیت اقتصادی دولت موفق می‌شود ولی برای تحقق این مهم همه باید دست در دست هم بدهند و شعار هر ایرانی مسئول همه ایران است، محقق شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کاهش اعتماد در جامعه آسیب‌های فراوانی به جامعه وارد کرده است گفت:  ترویج اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی عامل آن کاهش اعتماد به نفس و اعتماد به دیگران است و سیاست توانمند سازی باید جایگزین سیاست صدقه‌ای شود.

وی با اشاره به تدوین سند رسمی مسئولیت اجتماعی گفت: سند رسمی مسئولیت اجتماعی که تدوین شده بزودی به تصویب هیئت دولت می‌رسد که این سند در شهرستان عسلویه به لحاظ تنوع فرهنگی، صنعتی، روستایی و شهری آغازمی‌شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

رفاه و تأمین اجتماعی یکی از اساسی‌ترین پیش نیازهای توسعه در جوامع مختلف است و به این جهت همواره در سرلوحة کار برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران دولتها قرار دارد و آرزوی آحاد بوده است و چون کالایی عمومی است و افراد جامعه خود بطور مستقیم نمی‌توانند تولید کنندة آن باشند، ناگزیر این دولتها هستند که سامان دهنده آن محسوب می‌گردند و برآنهاست که این وظیفه مهم و بنیادی را با مشارکت مردم به انجام رسانند. سابقه تاسیس وزارت رفاه و تامین اجتماعی در ایران به سال 1352 بازمی گردد در این سال با افزایش قیمت نفت، درآمدهای ایران به بیش از سه برابر افزایش یافت که این امر تاثیرات مهمی در اقتصاد کشور و به تبع آن در سایر زمینه ها برجای گذاشت از جمله تاثیرات این واقعه ارائه و اجراب طرحها و برنامه هایی بود که پیرامون آنها کارشناسی دقیقی صورت نگرفته بود. طرح ایجاد وزارت رفاه و تامین اجتماعی از جمله این طرحهای جدید بود که لایحه تاسیس آن در خرداد ماه سال 1353 به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد با تاسیس این وزارتخانه وظایف و مسولیت های چندین وزارتخانه و نهاد متصدی امور رفاهی و مسائل مربوط به بیمه های اجتماعی به آن منتقل شد و در همین رابطه نقل وانتقالات متعددی انجام گردید. وزارتخانه تازه تاسیس در راستانی انجام وظایف محوله یعنی اجرای برنامه جامع رفاه در سراسر کشور دو لایحه تامین خدمات رفاهی و لایحه تاین اجتماعی را به مجلسین وقت ارائه کرد ولی علی رغم تمام بحثها و گفت و گوهای به عمل آمده به هنگام تاسیس وزارت رفاه در خصوص ضرورت تمرکز امور رفاهی و بیمه های اجتماعی کمتر از دوسال پس از تاسیس دولت وقت با ارائه لایحه ای در خصوص ضرورت تمرکز زدایی در این زمینه لایحه تاسیس وزار بهداری و بهزیستی و انحلال وزارت رفاه را به مجلس ارائه کرد و بدین سان در بهمن ماه سال 1354وزارت رفاه اجتماعی منحل شد.. در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی بعد از بررسیهای فراوان در زمینه چگونگی تحقق رفاه و تأمین اجتماعی در ایران، قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی در اردیبهشت ماه 1383 در مجلس شورای اسلامی تصویب و به تائید شورای محترم نگهبان رسید. در ماده 11 این قانون آمده است : در راستای تحقق نظام جامع تأمین اجتماعی و جهت اجرای این قانون وزارت رفاه و تأمین اجتماعی تشکیل می گردد.. به همین منظور وزارت رفاه و تأمین و اجتماعی در تاریخ بیست و پنجم تیر ماه 1383 یعنی درست در آخرین سال برنامه پنجساله سوم کشور تأسیس شد و در یازدهم شهریور ماه 1383 که برنامه پنجساله چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور از تصویب نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی گذشت، سیاستگذاری و برنامه ریزی فعالیتهای بیمه ای، حمایتی و امدادی به این وزارتخانه سپرده شد. این وزارتخانه سرانجام با دووزارتخانه کار و تعاون ادغام شد . قانون تشکیل وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ هشتم تیرماه یکهزار و سیصد و نود مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 11/4/1390 به تأیید شورای نگهبان رسید.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

کار و استخدام | شهر و جامعه