اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395060699545793

ایران بهشت گردشگران مسلمان

کد: 1395060699545793

http://goo.gl/S3BGbK

، تهران , (اخبار رسمی): تبدیل شدن ایران به بهشت گردشگران مسلمان مهمترین هدف سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری است.

ایران ؛ بهشت گردشگران مسلمان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، مسعود سلطانی فر ،معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که به استان همدان سفر کرده است در جلسه شورای اداری ملایر بااعلام این خبرگفت: در حال حاضر 1.5 میلیارد مسلمان در دنیا زندگی می کنند و خوشبختانه موضوع گردشگری حلال امروزه مورد توجه گردشگران قرار گرفته که بر همین اساس تبدیل ایران به بهشت گردشگران مسلمان در دنیا مهمترین هدف ماست.

وی افزود: اعتقاد من بر این است که هیچ ابزاری به اندازه گردشگری برای صدور ارزش های انقلاب موثر نیست چراکه گردشگر با سفر به ایران به ظرفیت های ایران اسلامی در حوزه های گوناگون پی خواهد برد.
معاون رئیس جمهور با بیان این که سال گذشته 5 میلیون و 200 هزار گردشگر خارجی به کشور سفر کرده اند افزود: این موضوع نشان دهنده علاقه مندی گردشگران برای سفر به نقاط مختلف ایران است.
سلطانی فر در ادامه صحبت های خود با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری و افزایش جذب گردشگر گفت: در حوزه گردشگری برنامه های مختلفی داریم ضمن اینکه توسعه زیر ساخت ها نیز در دستور کار سازمان قرار دارد.
این عضو کابینه دولت یازدهم در ادامه گفت: در حال حاضر1752 پروژه با سرمایه گذاری بالغ بر 40 هزار میلیارد تومان در حوزه گردشگری در حال اجراست.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود:گردشگری یک صنعت سبز با ثبات و زودبازده است و در خصوص توسعه این صنعت برنامه ریزی های گوناگونی باید انجام شود.
سلطانی فر در پایان صحبت های خود خاطر نشان کرد: استان همدان و شهرستان ملایر نیز دارای ظرفیت های بسیار مناسبی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است و این استان برای توسعه خود باید به گردشگری توجه بیشتری داشته باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]