اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950609107035638

رییس سازمان اموال تملیکی:

با کالاهای قاچاق مکشوفه طبق قانون عمل می شود

کد: 13950609107035638

http://goo.gl/jpBSEI

، تهران , (اخبار رسمی): طبق ماده2آیین‌نامه ماده 55 و56 قانون مبارزه باقاچاق کالا وارز،کالاهای قاچاق مکشوفه درصورت امکان به شرط صادرات و با اخذ تضمین لازم به فروش می‌رسند درغیراین صورت مطابق مقررات آیین نامه امحا خواهند شد.

با کالاهای قاچاق مکشوفه طبق قانون عمل می شود

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  ر وابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز،دلیری رییس سازمان اموال تملیکی  افزود: فروش و توزیع کالاهای قاچاق مکشوفه در کشور تنها در صورت نیاز جدی در بازار داخلی، به طوری‌که به تولید داخلی و تجارت خارجی لطمه نزند، به پیشنهاد وزارت‌خانه‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و بهداشت و تصویب هیات وزیران مجاز خواهد بود.

دلیری ضمن بیان اینکه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تنها سازمان مزایده‌گذار در بدنه دولت است که بصورت درآمد - هزینه ای اداره می‌شود، گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی و تکلیف جدیدی که بر اساس ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بر عهده سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گذاشته شده این سازمان به جای گمرک تحویل گیرنده مستقیم کالای قاچاق از دستگاه کاشف است.
وی با اشاره به اینکه این کالاها باید تا زمان تعیین و تکلیف و صدور رای و دستور قضایی بصورت مطلوب نگهداری شود، افزود: به رغم تلاش های انجام گرفته برای رفع تنگناهای گذشته، هنوز با کمبود منابع و فراهم نبودن زیرساخت‌های مناسب روبرو هستیم.
رییس سازمان اموال تملیکی  در این رابطه عدم وجود نمایندگی در برخی از استان‌ها و نیز عدم وجود انبار در اکثر شهرستان‌ها را از عمده مشکلات این سازمان عنوان کرد.
وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در این سازمان، گفت: نبود زیر ساخت مناسب از جمله قفسه بندی و کنترل الکترونیکی انبارهای موجود از دیگر مشکلات سازمان اموال تملیکی است.
دلیری در پایان ضمن قدردانی از مسولان گفت: با حمایت مسئولان مربوطه در حال تسهیل امور و رفع موانع در این زمینه‌ها هستیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

تجارت و بازار