اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950613111445431

آشنایی با آیین نامه اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان

بررسی راه های اجرایی حمایت ازدانش بنیان ها

کد: 13950613111445431

http://goo.gl/cvlNdC

، تهران , (اخبار رسمی): نشست مشترک بررسی راهکارهای اجرای آیین نامه اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان با همکاری سازمان و خانه صنعت، معدن و تجارت استان گیلان و پارک علم و فناوری گیلان در رشت برگزار شد.

بررسی راه های اجرایی حمایت ازدانش بنیان ها

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت،در این نشست مشترک مدیران سازمان و خانه صنعت، معدن و تجارت و پارک علم و فناوری گیلان و اعضای هیأت مدیره انجمن های تخصصی صنایع همگن استان و جمعی از مدیران واحدهای صنعتی برگزار شد و شرکت کنندگان درباره زمینه ها والزامات مورد نیاز برای اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان تبادل نظ ر کردند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گیلان ضمن قدردانی از همکاری پارک علم و فناوری گیلان در برگزاری این نشست گفت: برگزاری این نشست شروعی برای ارتقای آگاهی بخشی و دانش بنیان شدن واحدهای صنعتی عضو انجمن های تخصصی صنایع همگن استان است.
فرحمند پورعلی با بیان اینکه باید با استفاده ازظرفیت پارک های علم و فناوری ،صنعت از دوران سنتی عبور کند، برگسترش همکاری های مشترک سازمان صنعت، معدن و تجارت، خانه صنعت، معدن و تجارت، پارک علم و فناوری گیلان و واحدهای صنعتی تأکید کرد.
در ادامه این نشست رییس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به آیین نامه اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: هدف ما انجام فرایند اخذ عنوان دانش بنیان برای شرکت ها و بهره مندی آنها از حمایت های مختص این شرکت ها و مؤسسات است.
متقی طلب افزود: واحدهای صنعتی با کسب این عنوان، مشمول اخذ تسهیلات و امکانات از صندوق نوآوری و شکوفایی می شوند.
 وی تصریح کرد: بهره مندی از حمایت ها و امکانات صندوق نوآوری و شکوفایی راهی برای توسعه صنعتی و فناوری در استان است و باید تلاش کنیم تا از این طریق فناوری در صنعت حاکم باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

صنعت و تولید | تجارت و بازار