اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950615113695793

امضای تفاهم نامه برای احیاء جاده ابریشم

کد: 13950615113695793

http://goo.gl/BuqqJs

، تهران , (اخبار رسمی): 8 تفاهم نامه برای احیاء جاده ابریشم امضا شده است.

امضای تفاهم نامه برای احیاء جاده ابریشم

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری، استر کیش لاروش، سفیر و مدیر منطقه‌ای یونسکو در ایران در دومین روز از اجلاس شهرداران جاده ابریشم  در این باره گفت:احیای جاده ابریشم به عنوان میراث و ارزش مشترک برای توسعه پایدار منجر به امضای این تفاهم  ها نامه شده است، هدف اصلی ما توسعه محلی و فرا ملی جاده ابریشم است که در این میان با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران تفاهم کردیم.

سفیر یونسکو در ایران گفت: احیای جاده ابریشم به عنوان میراث و ارزش مشترک برای توسعه پایدار منجر به امضای 8 تفاهم نامه شده است، هدف اصلی ما توسعه محلی و فرا ملی جاده ابریشم است که در این میان با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران تفاهم کردیم.
وی افزود: یونسکو تحقیقات خود در زمینه جاده ابریشم به عنوان جاده گفتمان را از سال 1990 تا 2002 انجام داده و تأثیر این مسیر را بررسی کرده است، در این میان از هزار دانشمند، محقق، پژوهشگر و اصحاب رسانه استفاده شده است .
سفیر یونسکو در ایران تصریح کرد: از زمان آغاز تحقیقات در مسیر پروژه 5 نمایشگاه بزرگ و 50 همایش علمی مختلف برگزار شده است، این برنامه با بلندپروازی و به منظور توسعه پایدار برگزار شده است، برنامه یونسکو زنده کردن جاده ابریشم است .
وی خاطرنشان کرد: احیای جاده ابریشم به عنوان میراث و ارزش مشترک برای توسعه پایدار منجر به امضای 8 تفاهم نامه شده است، هدف اصلی ما توسعه محلی و فرا ملی این جاده است که در این میان با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران تفاهم کردیم .
لاروش تصریح کرد: جاده ابریشم در میراث فرهنگی ارزش بالایی دارد، این جاده می‌تواند درزمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری و گردشگری تبادلات گسترده‌ای بین کشورهای مختلف ایجاد کند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]