اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950615113865700

به میزبانی البرز برگزارشد

دو نشست مشورتی - تخصصی در حوزه حیات وحش

کد: 13950615113865700

http://goo.gl/ROGJz1

، تهران , (اخبار رسمی): نشست های مشورتی -تخصصی آشنایی با روشهای استاندارد برآورد جمعیت سمداران در ایران و تدوین دستورالعمل کاهش تعارض انسان و گوشتخواران بزرگ جثه ایران در استان البرز برگزار شد .

دو نشست مشورتی - تخصصی در حوزه حیات وحش

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست،کوثری معاون توسعه و برنامه ریزی استان البرز در این نشست ،گفت : دولت تدبیر و امید دولت محیط زیستی است ، بنابراین در این دولت می بایست تمام تلاشمان را برای حفظ و احیاء محیط زیست انجام دهیم  .
وی گفت حیات وحش ایران نیاز به پایش و حفاظت جدی  دارد که امیدواریم این نشست بتواند ما را به این هدف نزدیک کند .
امینی معاون دفتر تنوع زیستی و حیات وحش سازمان در این نشست گفت : سرشماری در استانها هر سال با سلیقه های متفاوت انجام می شود ، وی هدف از این نشست را رسیدن به یک نقطه مشترک در انجام سرشماری حیات وحش برای کل کشور دانست و گفت : در این نشست تخصصی ، همکاران محیط زیست با انجام کارهای عملی می توانند به یک روش واحد در سرشماری حیات وحش برسند.
در این نشست ماتیاس والترت متخصص پایش حیات وحش و استاد دانشگاه گوتینگن آلمان در خصوص  حفاظت و مونیتورینگ حیات وحش به ارائه مباحث مربوط پرداخت.
وی گفت : مدیریت محیط زیست بسیار پیچیده است چون شامل بخشهای مختلف زیست شناسی ، جامعه شناسی ، سیاسی و اقتصادی است و برای مدیریت موثر محیط زیست می باست  علاوه بر زیست شناسی ارکان دیگر را نیز بررسی کرد.
والترت گفت : در گذشته حفاظت حیات وحش تنها بر روی زیست شناسی جانوران متمرکز بود ، اما امروز ما به یک نگاه کلی تر و علمی تر نیاز داریم .
وی با توجه به اینکه ناظر بسیاری از پروژه ها در پارک ملی گلستان بوده است ، در خصوص  اهمیت و اثرگذاری پایش و پژوهش گفت : پایش حیات وحش به ما روندها را در طول زمان و خطای اندازه گیری را نشان می دهد و پژوهشهای حفاظتی ، جمع آوری داده ها برای پاسخ به سوالات مشخص است .
وی استفاده ار محیط بان را  بهترین  روش برای پایش  محیط دانست و معتقد بود که محیط بان بدلیل قرار گرفتن در منطقه و شناخت منطقه با دقت بیشتری می تواند پایش حیات وحش را انجام دهد.
این نشست دو روزه برای کارشناسان حیات وحش حفاظت محیط زیست کشور در استان البرز در حال برگزاری است .
کارشناسان در این نشست با مونیتورینگ حیات وحش ، استانداردسازی روشهای برآورد جمعیت سمداران در ایران ، راهکارهای استاندارد سازی در مناطق حفاظت شده در ایران ، علل و مدیریت تعارض با پلنگ و مدیریت صحنه تعارض انسان و حیات وحش آشنا می شوند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | تبلیغات و روابط عمومی