اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950629131465648

تولید ثروت و درآمد در اقتصاد ict استانها

کد: 13950629131465648

https://goo.gl/ZqJDVL

، تهران , (اخبار رسمی): سیاستهای کلان ابلاغی وزارت ارتباطات و دولت تدبیر و امید در زمینه ict و مزیتهای محلی هر یک از استانها، به عنوان عوامل اصلی و خمیر مایه تدوین این برنامه ها در استان بود که نتایج آن نیز قطعا در همین راستا رقم خواهد خورد.

تولید ثروت و درآمد در اقتصاد ict استانها

به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر براری معاون امور دولت و مجلس و استانهای وزیر ارتباطات از دو رویداد مهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: این دو رویداد زمینه ساز بسیاری از تحولات جدید شده اند که لازم است بر مبنای آن سیاست گذاری های وزارت ارتباطات در بخش توسعه زیرساختها و تولید محتوا در استانهای کشور مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

براری با اشاره به شاخص های مختلف  توسعه گفت: یکی از مهمترین شاخص ها حجم بازار است که ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در حال تجربه رشد چند برابری در بازار است به طوری که پیش بینی رشد سه برابری حجم بازار طی برنامه ششم توسعه را خواهیم داشت.
معاون امور دولت و مجلس وزیر ارتباطات شاخص دوم را تغییر در نوع بازار حوزه ict دانست و گفت: اقتصاد این حوزه از شکل اقتصاد شبکه ای به اقتصاد محتوا محور تغییر کرد که این موضوع به عنوان رویداد مهم دوم بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
براری در ادامه با اشاره به عملکرد وزارت ارتباطات در دولت تدبیر و امید گفت: وزارت ارتباطات توانست زیرساختهای موجود در کشور را تا چندین برابر ارتقاء دهد و زمینه سازی لازم برای ارایه خدمات باکیفیت تر فراهم شده است.
معاون وزیر ارتباطات پتانسیل دوم وزارت ارتباطات را انبوه نیروهای تحصیل کرده دانشگاهی و متخصص در استانها دانست و گفت: مجموعه این مسایل یعنی مهیا شدن شرایط فنی و زیرساختی از یک طرف و وجود نیروهای متخصص و آماده به کار از طرف دیگر سبب شده تا ادارات کل استانی شرایط لازم جهت کمک به رشد و توسعه اقتصاد ict استان را داشته باشند.
براری شاخص های عینی این جهش را متنوع داست و اظهار کرد: در این بستر است که متخصصان با تولید محتوای بومی مختلف مانند تولید خدمات، تولید اپلیکیشن، تولید سرویس می توانند سهم استانها را حداکثری کنند
که این اهداف برای مدیران استانی وزارت تشریح و در اولویت کار آنها قرار دارد.
معاون وزیر ارتباطات در خصوص اساس این برنامه ریزی در استانها گفت: سیاستهای کلان ابلاغی وزارت ارتباطات و دولت تدبیر و امید در زمینه ict و مزیتهای محلی  هر یک از استانها، به عنوان عوامل اصلی و خمیر مایه تدوین این برنامه ها در استان بود که نتایج آن نیز قطعا در همین راستا رقم خواهد خورد.
وی در خصوص موضوع مزیتهای محلی افزود: با توجه به پیشرانی، توانمندسازی و تسهیل گری ict در توسعه، این حوزه می تواند به سایر بخش های اقتصاد مانند گردشگری، صنایع دستی، سلامت، آموزش و... خدمات داده در تولید ثروت کمک کند. 
براری در خصوص آغاز بررسی و ارزیابی در استانها گفت: از همین هفته ارزیابی برنامه ها آغاز شده و سه استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل به ارایه دستاوردهای خود در این حوزه پرداختند که الحمدلله نتایج نشان دهنده روند مثبت حرکت استانها در این حوزه است.
وی افزود: این روند بررسی از این هفته به صورت متداول و در هر هفته با حضور چند استان مجاور هم برگزار می شود تا همه استانها در یک بازده زمانی ضمن اعلام نتایج برنامه های خود، مشکلات، موانع و تنگناهای احتمالی نیز بیان گشته و مورد حل و فصل قرار گیرد.
معاون وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال در خصوص دلیل حضور استانهای همجوار گفت: این موضوع به دلیل امکان ارتباط فیمابین و استفاده از ظرفیتهای یکدیگر و هم افزایی است.
براری در پایان هدف این برنامه ها را خلق ثروت و ایجاد فضای کسب و کار برای فعالان استانی دانست و گفت: وزارت ارتباطات بر اساس وظیفه ذاتی خود به ارتقای زیرساختها در کشور و استانها پرداخت و هم اکنون زمان آن است که  بر اساس ویژگی ها و مزیتهای استانها به تولید محتوا در جهت ارایه خدمات بهتر به مشترکان وئ کاربران، تولید ثروت و درآمد و تحول و جهش در اقتصاد ict مبادرت ورزیم. 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]