اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950631132255700

تامین تجهیزات محیط بانان از سوی وزارت دفاع

کد: 13950631132255700

https://goo.gl/SHDpbI

، تهران , (اخبار رسمی): بر اساس مذاکرات صورت گرفته از سوی سازمان حفاظت محیط زیست با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مقرر شده وزارت دفاع نسبت به تامین فهرست تجهیزات مورد نیاز محیط بانان کشور برای دوره ای پنج ساله، اقدام کنند.

تامین تجهیزات محیط بانان از سوی وزارت دفاع

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،در آستانه هفته دفاع مقدس، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محل سازمان حفاظت محیط زیست بازدید کرد.

ابتکار ضمن استقبال از اقدام وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تولید محصولات داخلی منطبق با استانداردها و شاخص های روز دنیا، گفت: ضروری است پیش از توزیع این اقلام، آموزش های لازم برای محیط بانان در خصوص نجوه به کارگیری این تجیهزات در نظر گرفته شود.

بر اساس مذاکرات صورت گرفته از سوی سازمان حفاظت محیط زیست با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مقرر شده وزارت دفاع نسبت به تامین فهرست تجهیزات مورد نیاز محیط بانان کشور برای دوره ای پنج ساله، اقدام کند.

حمیدرضا خیلدار فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به ضرورت استانداردسازی و یکپارچه سازی تجهیزات و امکانات یگان حفاظت محیط زیست، گفت: در همین راستا و به منظور توانمندسازی، سازماندهی، استانداردسازی و هماهنگ نمودن تجهیزات فردی و گروهی و تجهیزات حفاظتی و دفاع شخصی محیط بانان، در تعامل و همکاری میان دو دستگاه محیط زیست و وزارت دفاع، مقرر شد، کلیه نیازهای تجهیزاتی یگان حفاظت محیط زیست از طریق وزارت دفاع تامین شود.

خیلدار با بیان اینکه این تجهیزات به تدریج و طی دوره ای پنج ساله در اختیار محیط بانان قرار می گیرد، اظهار کرد: این تجهیزات تولید داخل و بر اساس آخرین استانداردهای روز دنیا و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.

وی خاطرنشان کرد: تامین یکپارچه، هماهنگ و استاندارد شده تجهیزات یگان حفاظت محیط زیست برای یک دوره میان مدت و در آستانه هفته دفاع مقدس با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نقطه عطفی در توانمندسازی محیط بانان کشور است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه این اقدام منجر به تقویت و کارآمدی ساختار محیط بانی در کشور می شود، تصریح کرد: این اقدام، همچنین فرصتی مغتنم برای مدیران کل حفاظت محیط زیست استان ها است تا از اعتبارات استانی به منظور تقویت پرداخت های پرسنلی به محیط بانان بهره گیرند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست