بازدید سلطانی فر از کاخ موزه باغچه جوق در ماکو

کد: 13950703134425793

https://goo.gl/Zc2HgS

، تهران , (اخبار رسمی): رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از کاخ موزه باغچه جوق در شهر ماکو بازدید کرد.

بازدید سلطانی فر از کاخ موزه باغچه جوق در ماکو

به گزارش اخبار رسمی به نقل ازروابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور ،مسعود سلطانی فر،معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بازدید از این کاخ موزه بر نگهداری، حفظ، حراست و معرفی هرچه بهتر آثار فرهنگی – تاریخی ایران به گردشگران دنیا تاکید کرد.

وی در این بازدید با اشاره به اهمیت حفظ و نگهداری آثار و بناهای تاریخی در کشور گفت: در گذشته با توجه به اعتبارات محدودی که وجود داشت آثار و بناهای تاریخی به خوبی نگهداری نمی شدند اما امروزه با تخصیص اعتبار و هم چنین واگذاری آثار و بناهای تاریخی به بخش خصوصی موضوع حفاظت از آن ها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

وی هم چنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ثبت جهانی بافت تاریخی ماکو افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای سال 2017 میلادی پرونده ثبت جهانی بافت تاریخی یزد را به یونسکو ارائه خواهد داد اما این امکان وجود دارد تا پرونده ثبت جهانی بافت تاریخی ماکو نیز در سال های آینده تهیه و به یونسکو ارسال شود

معاون رئیس جمهور بابیان این که منظر و بافت تاریخی ماکو ارزشمند و دیدنی است افزود: بافت تاریخی ماکو این قابلیت را دارد تا در فهرست جهانی یونسکو به ثبت برسد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور هم چنین در ادامه سفر یک روزه خود به آذربایجان غربی از پایانه صادراتی در منطقه آزاد ماکو بازدید به عمل آورد.

معاون رئیس جمهور در این سفر بر توسعه و رونق هرچه بیشتر گردشگری در ماکو و تامین زیر ساخت های گردشگری در این شهر تاکید کرد.

سلطانی فر هم چنین در آخرین برنامه سفر یک روزه خود به ماکو با حضور در فرودگاه منطقه آزاد ماکو از قسمت های مختلف این فرودگاه و مراحل تکمیل آن بازدید کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی