اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950708143215700

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با پرندگان شکاری

کد: 13950708143215700

https://goo.gl/vhIOyw

، تهران , (اخبار رسمی): اولین کارگاه آموزشی آشنایی با پرندگان شکاری برای محیط بانان، کارشناسان، علاقه مندان و فعالان محیط زیست در استان بوشهر برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با پرندگان شکاری

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ، حسین  دلشب مدیر کل محیط زیست استان بوشهر بااعلام این خبر گفت: این دوره در دو نوبت صبح و بعدظهر با فراخوانی وحضور کارشناسان، محیط بانان از این اداره کل و ادارات تابعه و همچنین سمن های زیست محیطی علاقمند به پرنده های شکاری برگزار شد. 

دلشب ادامه داد: پرندگان شکاری در چرخه حیات یکی از اجزاء بی بدیل سیستم های طبیعی کره زمین محسوب می شوند . استفاده نادرست بشر از منابع و محیط زیست و بر هم زدن تعادل عناصر تشکیل دهنده آنها باعث شده که ضرورت حفاظت از طبیعت و منابع آن در جهت جلوگیری از تخریب و نابودی زیست گاه ها و حیات وحش از اهمیت فوق العاده ای برخوردار باشد. 

وی افزود: درمیان آنها گونه های در کنوانسیون سایتیس بالابان و بحری و شاهین جزء گونه های درمعرض خطر انقراض هستندو با توجه به دست آموز شدن آنها گونه های هدف افراد سودجو می باشند. نگهداری غیر اصولی باعث آسیبهای جدی به این پرندگان می شود و از این رو مأموران اجرایی و کارشناسان محیط طبیعی ضمن پایش و انجام گشت و کنترلهای مستمر جهت جلوگیری از زنده گیری از پرندگان ، نیاز است آموزشهای لازم جهت تیمار اولیه و نگهداری بهینه این پرندگان جهت امکان رهاسازی در طبیعت را بیاموزند.  

دلشب در ادامه اظهار امیدواری کرد با افزایش توان و ظرفیت حفاظتی و همچنین انجام آموزشهای لازم به پرسنل محیط زیست و سمن های زیست محیطی  در سالهای آتی ضمن بهبود وضعیت جمعیتی و زیستگاهی این گونه ها، مخاطرات جمعیتی و حفاظتی آنها به حداقل برسد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست