اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950711147615793

افتتاح اولین مرکز تخصصی نمد مالی ترکمن

کد: 13950711147615793

https://goo.gl/K4GYkL

، تهران , (اخبار رسمی): همزمان با هفته گردشگری اولین مرکز تخصصی نمد مالی استان گلستان در روستای کرد شهرستان آق قلا افتتاح شد.

افتتاح اولین مرکز تخصصی نمد مالی ترکمن

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، سارا اخوت، معاون صنایع دستی استان گلستان با اعلام این خبر گفت : همزمان با هفته گردشگری و درراستای مصوبات اقتصاد مقاومتی  اولین کارگاه تخصصی نمد مالی ترکمن با حضور  کریمی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ، دکتر غفاری مدیرکل امور بانوان استانداری، تیرانداز مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای،  پهلوری رییس صندوق کارآفرینی امید استان و معاون فرماندار شهرستان آق قلا و سایر مدیران دستگاههای اجرایی استان در روستای کرد  شهرستان آق قلا افتتاح شد.

اخوت ادامه داد : مرکز تخصصی نمد مالی شامل قسمتهای شستشوی پشم ، رنگرزی طبیعی ، حلاجی پشم ، نقش زنی ، نمدمالی ، اتاق مشاوره و بازاریابی  می باشد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان در پایان خاطر نشان کرد : این مرکز با  تخصیص مبلغ 500 میلیون ریال از اعتبارات صنایع دستی اداره کل  و 220 میلیون ریال تسهیلات  از صندوق کارآفرینی امید  کار خود را آغاز نمود.

لازم به توضیح است: نمد  پارچه ای کلفت است که ازپشم  یا کرک مالیده ساخته می شود و در تولید فرش و کلاه و لباس کاربرد دارد. نمدمالی از  کهن ترین شیوه های  فراهم سازی زیرانداز است. این زیرانداز نوعی بافته سنتی  است که با پشم تولید می‌شود

همچنین نمد ساده ترین نوع کف پوش است و ساخت آن احتیاج به دستگاه خاصی دارند در واقع از خاصیت طبیعی پشم که عبارت از در هم  پیچیدن الیاف آن در اثر رطوبت و فشار است استفاده می شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی