اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950715152145700

معاون فرماندار شادگان تاکید کرد

لزوم تکمیل طرح انتقال آب کارون به تالاب شادگان

کد: 13950715152145700

https://goo.gl/g73Eaf

، تهران , (اخبار رسمی): تکمیل طرح انتقال آب کارون به تالاب و ساختمان مرکز بازدیدکنندگان تالاب بین المللی شادگان الزامی است.

لزوم تکمیل طرح انتقال آب کارون به تالاب شادگان

 به گزارش اخبار رسمی و به نقل از روابط عمومی سازمان محیط زیست نعمت اله آلبوغبیش بر لزوم تسریع درتکمیل طرح انتقال آب کارون به تالاب و همچنین تکمیل ساختمان مرکز بازدیدکنندگان تالاب بین المللی شادگان اشاره داشت و گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست استان به وعده های داده شده درجهت افتتاح این دو پروژه عمل کند.

وی همچنین تأمین حقابه تالاب بین المللی شادگان ازسد مارون و رودخانه جراحی را ضروری دانست و اظهار کرد: طرح انتقال آب بین حوزه ای کارون به جراحی که مطالعات آن توسط سازمان آب و برق استان انجام شده اخیراً با پیگیری رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان موافقت اولیه اجرای این طرح از طریق استاندارخوزستان اخذ شده است.

معاون فرماندار شادگان افزود: در صورت اجرا این طرح، به اندازه کافی آب مورد نیاز تالاب را تأمین می کند که در این جهت مستلزم پیگیری مستمر توسط دستگاه های اجرایی ذیربط است.

آلبوغبیش با انتقاد ازعدم تشکیل به موقع جلسات کمیته های محلی و استانی توسط اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و استان به عنوان دبیران این دو کمیته تصریح کرد: اجرای برنامه جامع مدیریت تالاب بین المللی شادگان که با افق چشم انداز 25 ساله و هدف کلان حفاظت، احیا و پایدارسازی ارزش های طبیعی تالاب به منظور تسهیل درتصمیم سازی و تصمیم گیری تهیه شده، مستلزم تشکیل منظم و مستمر جلسات کمیته های ذکر شده و کارگروه های ذیربط شامل آب و کشاورزی، تنوع زیستی و توسعه پایدار و جلب مشارکت های مردمی است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست