اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950804168675431

با حضور وزیر صنعت برگزار شد

بررسی موانع و مشکلات سرمایه گذاری درطرح های صنعتی

کد: 13950804168675431

https://goo.gl/3E4Uz4

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشستی صمیمانه با مدیران و سرمایه گذاران 36 طرح اعلام شده از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، مهم ترین مشکلات و موانع پیش روی این طرح ها را بررسی و دستورات لازم برای حل آنها را صادر کرد.

بررسی موانع و مشکلات سرمایه گذاری درطرح های صنعتی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت ، محمد رضا نعمت زاده در این نشست با اشاره به ضرورت تلاش بیشتر 33 شرکت برای تکمیل و راه اندازی 36 طرح محول شده به وزارت صنعت از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: مدیران و سرمایه گذاران این طرح ها ، شفاف موانع و مشکلات را بیان و پیگیری کنند و عزم مجموعه وزارت صنعت ، معدن و تجارت برای رفع این مشکلات جدی است.

وی بر استفاده از توان متخصصین داخلی در همه بخش های تولیدی و صنعتی تاکید و تصریح کرد: باید از توان علمی و فنی نیروهای مجرب و تحصیل کرده ایرانی نهایت بهره را برد و از کارشناسان خارجی فقط برای انتقال دانش روز و آموزش به نیروهای بومی استفاده کنیم.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه تحریم های ظالمانه دشمنان بخش هایی از صنعت را مختل و خسارت های بسیاری به کشور وارد کرد و پس از برجام شرایط مناسبی برای توسعه همکاری ها با شرکت ها و تولید کنندگان معتبر دنیا ایجاد شده است و باید از این فضا برای تسریع در اجرای طرح ها و توسعه کشور بهره برد گفت: این به منزله آن نیست که فقط چشم مان به خارجی ها باشد ، بلکه باید با تلاش شبانه روزی، پیگیری های مکرر، خلاقیت و نو آوری و بومی سازی تجهیزات و ماشین آلات ابتدا در داخل کشور راه حل ها رو جستجو کنیم.
وی به دوران هشت ساله دفاع مقدس و تلاش بی وقفه مهندسان و کارشناسان داخلی نیز اشاره و تصریح کرد: در آن دوران هیچ حمایت خارجی نداشتیم اما توانستیم با تکیه بر ایمان و اراده و تلاش شبانه روزی بسیاری از کارهای بزرگ صنعتی و مهندسی را انجام دهیم.
وی بر اجرای به موقع طرح ها بر اساس زمان بندی دقیق و جذب حداکثری نیروهای بومی در واحد ها و طرح های صنعتی تاکید کرد و خطاب به مدیران واحد های صنعتی و تولیدی گفت:  جز در مواردی که نیاز به کارشناسن خبره است که باید از سایر نقاط بیایند و کمک کنند ، مابقی کارکنان را از نیورهای همان شهر و استان جذب کنید.
گفتنی است با ابلاغ ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی هفت طرح اولویت دار به وزارت صنعت ، معدن و تجارت واگذار شد، این طرح ها شامل رونق تولید و تعیین تکلیف 7 هزار و 500 واحد تولیدی مشکل دار ، ایجاد توازن زنجیره مواد اولیه موردنیاز و توسعه صنعت فولاد و مس کشور برای تولید پایدار ، ارتقای رقابت پذیری واحدهای تولیدی کوچک و متوسط با هدف افزایش صادرات ، مدیریت هدفمند واردات در جهت حفظ تراز مثبت تجاری ، افزایش 10 میلیارد دلاری صادرات کالا و خدمات غیر نفتی نسبت به سال 94 ، تکمیل طرح های صنعتی دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد و تکمیل و راه اندازی 33 طرح مهم و ملی است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید