اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950808171815793

طبیعت گردی تخصصی در کردستان

کد: 13950808171815793

https://goo.gl/qA3t3n

، تهران , (اخبار رسمی): دومین تور تخصصی طبیعت گردی در منطقه "ژاوه رو "کردستان برگزار شد.

طبیعت گردی تخصصی در کردستان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،دومین تور آموزشی و تخصصی شناخت مناطق کمتر شناخته شده  در منطقه ژواره در استان کردستان برگزار شد، در این تور روستاهای دولاب، تنگی سر، بیساران، ژان، پایگلان و ئیلاقهای ( هه وار) میرگه سور، پلور، داخان مورد بازدید قرار گرفت.

 همچنین درمراسم پایانی این تور تخصصی که در هتل جهانگردی سنندج برگزار شد،محسن علوی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان ضمن خوش آمد گویی به فعالان عرصه طبیعت گردی کشور گفت: شناساندن ویژگی‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی کردستان به دیگر هموطنان از جمله دغدغه‌های اصلی ماست .

وی افزود: برپایی تورهای طبیعت‌گردی می‌تواند نقش ویژه‌ای در معرفی آداب، سنن، فرهنگ و همه خوبی‌های کردستان در نقاط مختلف این استان به ویژه روستاها و مناطق کمتر شناخته شده این استان ایفا کند. فرهنگ اصیل در کنار مردمان اصیل منطقه کردستان بر جاذبه‌های این استان در حوزه طبیعت‌گردی افزوده است.

علوی ادامه داد:ما بر این باور هستیم که با گسترش تورهای طبیعت‌گردی نه تنها در زمینه شناساندن استان می‌توانی،م گام‌های بلندی برداریم بلکه در ایجاد اشتغال‌های پایدار نیز نقشی ویژه ایفا خواهد کرد.مردم کردستان به ویژه مناطق روستایی و صعب‌العبور در طول قرون متمادی فرهنگ و تمدن اصیل خویش را با چنگ و دندان حفظ کرده‌اند و هم‌اکنون وظیفه ماست که این ثروت ملی را به نسل‌های آینده منتقل کنیم و این ویژگی‌ها را حفاظت کنیم. .برپایی دومین تور ملی طبیعیت‌گردی کردستان و حضور مدیران تورهای تخصصی طبیعت‌گردی ایران در استان به عنوان حرکتی مهم در راستای معرفی ظرفیت‌ها و ویژگی‌های کردستان است.

.علوی گفت: این اداره کل برای تسهیل هرچه بیشتر فعالیت تورهای طبیعت‌گردی در استان تلاش و برنامه ریزی خواهدکرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست