، تهران , (اخبار رسمی): دولت به دنبال تجربه ناموفق دولت های گذشته برای حمایت از طرح های کوچک نیست.
به گزارش اخباررسمی به نقل روابط عمومی اتاق اصناف ایران، علی طیب نیا، در جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی گفت: این تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط پرداخت می شود که در سال های گذشته به دلیل تحریم ها با مشکلاتی روبرو شده اند.
به گفته وی، وزارت صنعت، معدن و تجارت این واحدها را شناسایی کرده که شمار آنها نزدیک به هفت هزار واحد است و مشکلات این واحدها بیرونی است و هیچ یک با سوء مدیریت یا فقدان توجیه اقتصادی و فنی روبرو نیستند.
وی اضافه کرد: بانک مرکزی و سیستم بانکی همراهی بسیار خوبی در این طرح داشته اند و عملکرد سایر سازمان های مرتبط در سفرهای استانی مطلوب ارزیابی شده است ؛ بانک ها باید به طور کامل به تعهد خود در این طرح عمل کنند و اگر طرح به خوبی اجرا نشود برای من به عنوان وزیر اقتصاد یک شکست تلقی می شود.
وی همچنین پیشنهاد کرد کارگروهی متشکل از نمایندگان این شورا، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی برای استخراج تک تک مصادیق سختگیری بانک ها تشکیل شود.
سامانه ای برای ارایه آمارهای اقتصادی و تجاری به فعالان اقتصادی راه اندازی شد
غلامحسین شافعی، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران این سامانه بر اساس بند «ف» قانون بهبود فضای کسب و کار راه اندازی شده است که بر پایه آن تکلیف قانونی برای ایجاد سامانه به اتاق ایران محول شده است.
در این جلسه با عضویت پرویز عقیلی کرمانی مدیرعامل بانک خاورمیانه، ویدا سینا مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک و محمد لاهوتی عضو انجمن تولیدکنندگان کشور در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، به اتفاق آرا موافقت شد.
فعالان اقتصادی در این جلسه خواستار آن شدند که بانک ها تضمین های لازم را به طور ترکیبی در نظر بگیرند. همچنین برخی با بیان اینکه 160 هزار میلیارد ریال وام نمی تواند موجب رونق اقتصادی شود، تخصیص آن به واحدهایی را خواستار شدند که باعث رونق بازار شود.
مدت زمان طولانی ارجاع تسهیلات از کارگروه ها به بانک ها و زمان تصمیم گیری بانک ها و نپذیرفتن محل اجرای طرح ها به عنوان وثیقه، دیگر مشکلات مطرح شده از سوی فعالان بخش خصوصی بود.
### پایان خبر رسمی