اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950901186705700

در مراسمی با حضور صالحی و ابتکار صورت می گیرد

بزرگداشت وز جهانی مقابله با آثار جنگ بر محیط زیست

کد: 13950901186705700

https://goo.gl/Xc9JU5

، تهران , (اخبار رسمی): به مناسبت 6 نوامبر روز جهانی مقابله با آثار جنگ بر محیط زیست، مراسمی با حضور علی اکبر صالحی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی و معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست،فردا دوم آذرماه در سالن همایش‌های سازمان حفاظت محیط زیست برگزار می‌شود.

بزرگداشت وز جهانی مقابله با آثار جنگ بر محیط زیست

به گزارش اخبار رسمی به نقل از  روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ، هومن لیاقتی مدیر عامل مرکز صلح و محیط زیست با اعلام این خبر گفت: مرکز صلح و محیط زیست با مشارکت سازمان حفاظت محیط زیست و پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی  به مناسبت 6 نوامبر روز جنگ و محیط زیست مراسم سالانه‌ای را برگزار می‌کند که در آن به آثار مخرب جنگ بر محیط زیست پرداخته می شود.

وی افزود: در این مراسم که روز سه‏ شنبه دوم آذر ماه از ساعت 8:30 صبح در محل سالن شهدای محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست در پارک پردیسان برگزار می‏ شود، پیام دبیر کل سازمان ملل متحد قرائت می‌شود و سفیر فلسطین به عنوان شیخ‌السفرا سخنرانی می‌کند.

به گفته لیاقتی، "روز بین‌المللی جلوگیری از تخریب محیط زیست در جنگ و مناقشات مسلحانه" برای تاکید هرچه بیشتر بر تبعات مخرب زیست محیطی جنگ و اهمیت دادن به این موضوع نامگذاری شده است؛ عوارضی که در غالب موارد خساراتی جدی بر طبیعت برجای نهاده و غیر قابل جبران است.

مدیر عامل مرکز صلح و محیط زیست با اشاره به این که آثار تخریبی جنگ‌ها بر در دنیا و به ویژه منطقه خاورمیانه روز به روز شدیدتر می‌شود ، افزود: محور اصلی این همایش ناآرامی‏ها در منطقۀ غرب آسیا و رشد پدیدۀ گردوغبار است.

وی با اشاره به اینکه در قرن حاضر با پیشرفت فناوری‌های مدرن جنگی، خطرات و اثرات جنگ بر محیط زیست به شدت افزایش یافته است، خاطر نشان کرد: منطقۀ غرب آسیا با پدیدۀ شوم تروریسم و داعش روبروست که اثرات مخرب و پیامدهایی جدی و غیر قابل جبران بر محیط زیست کشورهای منطقه برجای گذاشته است که دامنۀ آن حتی در شمال آفریقا نیز مشهود است و در غرب آسیا بیش از همه گریبانگیر کشورهای دوست و برادر، عراق و سوریه است و بر همین اساس، این همایش امسال به موضوع ناآرامی‏ها در منطقۀ غرب آسیا و رشد پدیدۀ گردوغبار و با حضور دیپلمات‏ها، نمایندگان سازمان ملل و کمیته بین‏المللی صلیب سرخ، نمایندگان کشورهای درگیر جنگ و اشغال، صاحبنظران و علاقمندان اختصاص دارد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]