اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950903188806416

شهردار تبریز تاکید کرد

نمایشگاه بین‌المللی گردشگری با محوریت تبریز 2018

کد: 13950903188806416

https://goo.gl/ntsC4j

، تبریز , (اخبار رسمی): شهردار تبریز در دیدار با معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، بر لزوم نقش محوری و محتوایی صنایع دستی تبریز در برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران تاکید کرد.

نمایشگاه بین‌المللی گردشگری با محوریت تبریز 2018

به گزارش اخبار رسمی به نقل از شهرداری تبریز، صادق نجفی در این دیدار با برشمردن ظرفیت‌های صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی و تبریز، خاطرنشان کرد: صنایع دستی تبریز از سفال و قالی و مس گرفته تا کنده‌کاری، معرق، منبت و نگارگری، با برخورداری از تنوع، زیبایی و کارکرد واقعی در زندگی روزمره، از مزیت‌های ویژه گردشگری این شهر به شمار می‌روند.

وی از هنرصنعت فرش به عنوان مهم‌ترین امتیاز صنایع‌دستی تبریز نام برد و افزود: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت فرش دستباف جهان از سوی ‌ شورای جهانی صنایع دستی، دستاورد مهمی است که با در نظر داشتن زیرساخت‌های اساسی بافت‌فرش و  بازار تاریخی مظفریه محقق شده است.

نجفی، با اشاره به در پیش بودن دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران افزود: مجموع مزیت‌های صنایع دستی تبریز می‌تواند نقش اثرگذار در رونق این نمایشگاه داشته باشد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری نیز در این دیدار با اشاره به این‌که نهمین اجلاس کارشناسان ارشد و وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی، سال گذشته کلان‌شهر تبریز را به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 برگزیده است، خاطرنشان کرد: این انتخاب، دستاورد بسیار مهمی است و وظیفه سنگینی را متوجه استان آذربایجان‌شرقی، شهر تبریز و سازمان میراث فرهنگی کرده است.

مرتضی رحمانی موحد اضافه کرد: اهداف پیش‌بینی‌شده برای بحث پایتختی تبریز، نیازمند حمایت‌های همه‌جانبه است؛ به همین منظور، تشکیل «ستاد ملی برنامه‌ریزی و پیگیری اقدامات تبریز 2018» به معاون اول محترم رئیس‌جمهور پیشنهاد و روند بررسی و اجرای آن به  کمیسیون‌های‌ مربوطه ارجاع شده است.

وی با اشاره به انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 گفت: با در نظر داشتن تجربه مشهد، نگرش دولت به موضوع پایتختی تبریز در سال 2018، به خصوص در بحث بودجه، با هماهنگی‌ و سامان بیشتری همراه خواهد بود.

رحمانی موحد تاکید کرد: در این راستا، تقویت ارتباطات استانی ضروری است؛ در این صورت می‌توانیم تا پیش از پایان سال شاهد تشکیل دبیرخانه این ستاد در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور باشیم.

وی به ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری تبریز اشاره کرد و متذکر شد: این ظرفیت‌ها به قدری گسترده است که انتظار می‌رود علاوه بر محدوده شهر تبریز و استان آذربایجان‌شرقی، استان‌های هم‌جوار را نیز پوشش دهد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور، با اشاره به برگزاری دهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران در بهمن‌ماه سال جاری گفت:  سیاست‌های این نمایشگاه در راستای جذب امکانات و گردهم‌آوردن قابلیت‌های  گردشگری کشور است.

وی با تاکید بر نقش‌آفرینی ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی تبریز در این نمایشگاه اظهار داشت: در کنار حضور فعال و تاثیرگذار در فرصت نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی، در صدد تقویت میزبانی‌های گردشگری کشورمان هستیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شهرداری تبریز

تَبْریزْ یکی از شهرهای بزرگ ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است. این شهر بزرگ‌ترین شهر منطقه شمال غرب کشور و قطب اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود. براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال 1390 صورت گرفته، شهر تبریز با جمعیتی بالغ بر 1494998 نفر چهارمین شهر پرجمعیت ایران پس از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان محسوب می‌شود. این شهر به‌دلیل جای‌دادن بسیاری از کارخانجات مادر و بزرگ صنعتی در خود و نیز وجود بیش از 600 شرکت قطعه‌ساز در آن، دومین شهر آلوده و نیز دومین شهر صنعتی کشور پس از تهران به‌شمار می‌رود و به‌دلیل صنعتی‌بودن، یکی از مهم‌ترین شهرهای مهاجرپذیر ایران محسوب می‌شود. پس از بهره‌برداری از آزادراه نبی‌اکرم، میزان مسافرپذیری تبریز روبه افزایش نهاد و این شهر پس از مشهد به‌عنوان دومین شهر مسافرپذیر کشور مطرح شد. به‌جهت ریشه‌کنی تکدی‌گری از تبریز، این شهر به‌عنوان شهر بدون گدا شناخته می‌شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش