اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950915195415431

در دیدار نعمت زاده و وزیر زیرساخت انرژی و منابع طبیعی ارمنستان مطرح شد

ایران و ارمنستان منطقه آزاد مغری را می سازند

کد: 13950915195415431

https://goo.gl/XQmISv

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در دیدار با آشوت مانوکیان وزیر زیر ساخت انرژی و منابع طبیعی ارمنستان از مشارکت و تمایل ایران برای ساخت و راه اندازی منطقه آزاد «مغری» در این کشور خبر داد.

ایران و ارمنستان منطقه آزاد مغری را می سازند

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت، محمد رضا نعمت زاده در این نشست گفت: با توجه به تجارب ایران در زمینه راه اندازی و ایجاد مناطق آزاد ،آمادگی کامل داریم تا این تجربیات را برای ایجاد زیر ساخت ها و سایر زمینه ها در اختیار کشور دوست و همسایه ارمنستان قرار دهیم.

وی با بیان اینکه ایجاد این منطقه آزاد به بهبود و ارتقای مناسبات تجاری  2 کشور کمک خواهد کرد افزود: ایران و ارمنستان ظرفیت های بالقوه ای برای توسعه روابط اقتصادی و صنعتی دارند وباید سطح مبادلات 2 کشور ارتقا یابد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت به علاقمندی بخش های خصوصی 2 کشور برای تقویت روابط تجاری و اقتصادی اشاره و تصریح کرد: باید با رفع موانع بانکی و بیمه ای پیش روی بخش خصوصی از توانمندی و تمایل بخاین بخش برای گسترش سطح مناسبات تجاری بهره ببریم.
محمد رضا نعمت زاده از علاقمند سیستم بانکی و صندوق ضمانت صادرات ایران برای رفع موانع تجاری 2 کشور خبر داد و گفت: برگزاری نشست های مشترک در قالب کمیسیون و سفر مقامات می تواند عامل موثری برای شناسایی مشکلات و موانع و برنامه ریزی برای ایجاد زمینه مناسب همکاری های تجاری ، صنعتی و معدنی باشد.
وی هم چنین به توانمندی شرکت های خدمات فنی و مهندسی ایرانی برای مشارکت در ساخت طرح های زیر بنایی صنعتی و تجاری ارمنستان اشاره کرد و افزود: در زمینه اکتشاف و بهره برداری معدنی به ویژه مس، سنگ آهن و طلا و ساخت طرح های تولیدی فولاد نیز توانایی فنی ومهندسی خود را در اختیار ارمنستان قرار خواهیم داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ایران تمایل دارد تا با اتحادیه اوراسیا توافق نامه  تجارت ترجیحی امضا کند گفت: با توجه به عضویت ارمنستان در این اتحادیه ، انتظار داریم تا از حمایت این کشور برای انعقاد این توافق نامه بهره ببریم.
نعمت زاده به جایگاه علمی کشورمان در عرصه بین المللی به ویژه در بخش های نانوتکنولوژی ، بایو تکنولوژی ، فناوری اطلاعات و مخابرات  اشاره و تصریح کرد: با چند کشور خارجی برای انتقال  تکنولوی و دانش تفاهم نامه امضا شده است و امیدوارم این تفاهم نامه با ارمنستان نیز امضا شود.
وزیر زیر ساخت انرژی و منابع طبیعی ارمنستان با بیان اینکه از حضور سرمایه گذاران ایرانی به ویژه در بخش معدن استقبال می کنیم گفت: برای ساخت منطقه آزاد نیز از تجربیات ایران استفاده خواهیم کرد و گسترش این روابط می تواند زمینه عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا را هموار تر کند.
آشوت مانوکیان با اشاره به روابط مستحکم سیاسی 2 کشور بر مبنای حسن همجواری افزود: باید روابط اقتصادی و تجاری 2 کشور نیز به تبعیت روابط دوستانه و مناسب سیاسی ارتقا یابد.
وی خواستار کمک ایران برای توسعه صنایع معدنی در ارمنستان شد و تصریح کرد: پوشش های بیمه ای از سوی ایران در این صنایع می تواند به توسعه این صنعت در ارمنستان کمک کند.
وزیر زیر ساخت انرژی و منابع طبیعی ارمنستان از حمایت ویژه و کامل این کشور برای انعقاد توافق نامه تجارت ترجیحی و عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا خبر داد و کمک ایران برای راه اندازی  منطقه آزاد مغری را گام اول در این بخش عنوان کرد و گفت: گرچه این عضویت و انقاد این توافق نامه می تواند منجر به گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی شود اما روابط 2 کشور بدون توجه به این موضوعات نیز روابط ایران و ارمنستان بیش از پیش توسعه خواهد یافت.
وی رفع موانع گمرکی را یکی از مهم ترین راهکارها برای تقویت مبادلات تجاری 2 طرف برشمرد و افزود: دولت ارمنستان برای رفع موانع و حل مشکلات پیش روی بخش خصوصی و سرمایه گذاران اهتمام ویژه دارد و نه تنها از مواضع ایران حمایت می کنیم بلکه خود را شریک منافع ایران می دانیم.
آشوت مانوکیان هم چنین از امضای تفاهم نامه در بخش نانو تکنولژی در سفر اخیر خود به ایران خبر داد و گفت: نمایشگاه فناوری اطلاعات در ژوئن 2017 در ارمنستان با حضور شرکت های معتبر بین المللی برگزار می شود و از شرکت های ایرانی نیز برای حضور فعال در این نمایشگاه استقبال می کنیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

صنعت و تولید | تجارت و بازار