اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951005207245648

معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد

عزم دولت برای کاهش شکاف دیجیتالی بین ایران و دنیا

کد: 13951005207245648

https://goo.gl/iDh6Fn

، تهران , (اخبار رسمی): معاون وزیر ارتباطات از سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی دولت تدبیر و امید در توسعه و ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی کشور خبر داد و گفت: 10 استان کشور تا پیش از پایان کار دولت یازدهم از نسل چهارم اینترنت برخوردار می‌شوند.

عزم دولت برای کاهش شکاف دیجیتالی بین ایران و دنیا

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرتضی براری از تلاش برای کاهش شکاف دیجیتالی بین ایران و دیگر کشورها به‌عنوان مهمترین هدف‌گذاری دولت در بخش ارتباطات و فناوری‌های ارتباطی در این سال‌ها نام برد و اظهار کرد: دولت یازدهم همه تلاش خود را به‌کار گرفته که این شکاف دیجیتالی که در اثر توسعه همه جانبه بسیاری کشورها بوجود آمده را کاهش دهد.

براری از کاهش شکاف دیجیتالی در این چند سال خبر داد و افزود: کاهش شکاف دیجیتالی یکی از هدف‌گذاری دولت تدبیر و امید بوده و از همین رو دولت یازدهم از همان آغاز به کار با تصویب قانونی کوشید که با هزینه درآمدهای این بخش در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی به کاهش این شکاف سرعت ببخشد.

 معاون وزیر با اشاره به افزایش زیرساخت‌های حوزه فناوری اطلاعات، تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر شهرها، بسیاری از روستاها نیز به سطح وسیعی از خدمات الکترونیکی دست پیدا کردند.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از 16 هزار میلیارد تومانی دولت در ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی کشور خاطرنشان کرد: 12 هزار میلیارد تومان از این سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی و چهار میلیارد تومان آن توسط بخش دولتی تامین شده است.

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات، از ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان "موتور محرکه توسعه" در عصر امروز نام برد و افزود: دولت یازدهم با درک درست از اهمیت و جایگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، علی‌رغم همه محدودیت‌های موجود، همه توان خود را برای بهره‌گیری از این ظرفیت به کار گرفته است.

براری با بیان اینکه رویکرد دولت به حوزه ارتباطات و فناوری در این بیش از سه سال کاملا جدی بوده تصریح کرد: دولت یازدهم معتقد است برای تحقق توسعه در کشور نیازمند توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری هستیم.

معاون حقوقی و مجلس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در جلسه شورای اداری استان سمنان سخن میگفت از برنامه‌ریزی دولت برای افزایش درآمدهای کشور از محل ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: براساس این برنامه‌ریزی‌ها در پایان برنامه ششم توسعه که در این دولت تدوین شده درآمدهای کشور در سال پایانی این برنامه یعنی در سال 2020 باید به رقم 200 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

وی با اشاره به سهم یک‌درصدی ایران از جمعیت جهان، اظهار کرد: در حال حاضر درآمدهای ایران از بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات متناسب با شاخص جمعیت‌مان نیست.

براری سهم ایران از بازار درآمدی ارتباطات و فناوری اطلاعات دنیا را در سال گذشته 39 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تا سال 2020 این رقم براساس هدف‌گذاری انجام شده باید بیش از 5 برابر شود تا به 200 هزار میلیارد تومان برسد.

وی دستیابی به این هدف‌گذاری را دور از دسترس ندانست و خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم در وهله اول باید بیاموزیم که می‌توان با فناوری اطلاعات و ارتباطات، خلق ثروت و ایجاد اشتغال کرد.

او بر لزوم تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی در کشور تاکید و بیان کرد: ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی مناسب و نیروی انسانی آموزش دیده و کارآمد دو رکن اساسی برای خلق ثروت و ایجاد اشتغال در این حوزه است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]