اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951014213345517

در انتقاد مشاور مالیاتی اتاق اصناف ایران مطرح شد

سرگردانی مودیان برای دادن برگه مفاصاحساب مالیاتی

کد: 13951014213345517

https://goo.gl/UqmggF

، تهران , (اخبار رسمی): برخی از ممیزان سازمان امور مالیاتی بدون اطلاع کافی مودیان را برای دادن برگه قطعی مفاصا حساب مالیاتی سرگردان می‌کنند.

سرگردانی مودیان برای دادن برگه مفاصاحساب مالیاتی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از اتاق اصناف ایران ، محمدرضا جعفریان مشاور امور مالیاتی اتاق اصناف ایران افزود: متاسفانه زمانی که یک مودی درخواست برگه تسویه حساب مالیات یا به عبارتی درخواست مفاصا حساب مالیاتی می‌کنند، برخی ممیزان اظهار می دارند که مودی باید اجرای ماده ۱۶۹ را از سال ۹۰ بیاورد؛ در حالی که این منطقی و اصولی نیست.

وی تصریح کرد: در حالی که مودیان از سال ۹۰ تا ۹۲ طبق اصل ۹۴ توافق مالیاتی انجام داده اند و این گونه مودیان سنوات خود را پرداخت کرده و برگه قطعی گرفته اند و زمانی که برگه قطعی دارند، نیاز نیست دوباره برگه اجرای ماده ۱۶۹ را ببرند در حالی که ماده ۱۶۹ در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۹۳ آماده  شده چطور مودی می تواند از سال ۹۰ این برگه را داشته باشد.

جعفریان اظهار کرد: مودیان در مدت زمانی که مشمول مالیات بر ارزش افزوده شدند، گزارش فصلی خود را ارائه داده اند و اگر می خواهند حوزه های مشاغل را به جای ماده ۱۶۹ببیند، می توانند از طریق اداره کل مالیات برارزش افزوده درخواست کنند که آیا این مودی گزارش داده یا نداده ، چرا مودیانی که تسویه حساب مالیات را داده اند، سرگردان می‌کنند.

وی افزود: در حال حاضر این مساله به عنوان چالش و بروکراسی سازمان امورمالیاتی مطرح است و از رییس سازمان درخواست داریم در این خصوص دستوالعملی صادر کند مبنی بر اینکه کسانی که در سنوات قبل برگه قطعی مالیات خود را داده اند و برگه قطعی دارند، در واقع برگه اجرای ماده  ۲۳۵  قانون را دارند و درخواست دوباره اجرای ماده ۱۶۹ درست نبوده  و به صلاح فعالان اقتصادی نیست.

جعفریان تاکید کرد: قانونگذار به صورت شفاف گفته کسی که درخواست برگه تسویه حساب مالیاتی می کند، سازمان امور مالیاتی مکلف است ظرف مدت ۵ مفاصا حساب مالیاتی را صادر و تسلیم کند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اتاق اصناف ایران

اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشری از جامعه شناخته میشوند که در بستر تحولات اقتصادی و اجتماعی جایگاه و کارکرد گسترده و در عین حال موثری در حوزه های مختلف داشته اند. در اقتصاد ایران اصناف به عنوان آخرین حلقه اقتصادی اهمیت ویژه ای در رشد و پویایی اقتصاد کشور داشته و به دلیل گستردگی ارتباط مستقیم با آحاد مردم مثابه قلب اقتصادی جامعه عمل می کنند.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]