اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951104225505431

رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور خبر داد

کاهش عناوین مالیات وعوارض محصولات دخانی

کد: 13951104225505431

https://goo.gl/6CP6eo

، تهران , (اخبار رسمی): رییس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور گفت: از واردات سیگار و محصولات دخانی حداقل 104.5 درصد و از تولید داخلی 21 درصد, از تولید مشارکتی 31 درصد و از تولید مستقل برند خارجی 36 درصد مالیات و عوارض دریافت خواهد شد

کاهش عناوین مالیات وعوارض محصولات دخانی

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت و معدن و تجارت، علی اصغر رمزی با اعلام این مطلب افزود : با مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در ماده 88 لایحه قانون برنامه ششم توسعه کشور عنوان برای واردات 40 درصد و برای تولیدداخلی 10 درصد  ,  تولید مشترک 20 درصد و تولید مستقل برند خارجی 25 درصد مالیات تعیین گردید.

وی  افزود : تمامی مالیاتها و عوارض محصولات دخانی لغو گردید به استثنای مالیات عملکرد , مالیات ارزش افزوده , حقوق ورودی , حقوق انحصار و بند  ب ماده 69 قانون الحاق برخی موادبه قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) که در صورت اعمال موارد استثنا میزان مالیاتها و عوارض در یافتی حداقل به مبالغ یادشده افزایش می یابد.
رمزی یادآور شد: علت حداقل مطرح شدن مالیاتها و عوارض یادشده , ردیفهای 10 و 11 جدول زیر میباشد که ردیف 10 تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده میباشد و عدد غیر قطعی 9درصد که نرخ عمومی مالیات ارزش افزوده برای سال 1396  در نظر گرفته شده است  وی گفت : در حالیکه در سال 95 این نرخ برای سیگار به عنوان کالای خاص 15درصد  اعمال می شود ولایحه دائمی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده اخیرا به تصویب دولت رسیده و مراحل بعدی  برای طرح و تصویب در مجلس شورای اسلامی را طی می نماید و ردیف 11 تحت عنوان عوارض بر خرده فروشی سیگار است که تاکنون میزان آن تعیین و ابلاغ نشده است  و این عوارض بنا به تصریح قانون ( بند ب ماده 69 قانون الحاق 2 ) از خرده فروشان محصولات دخانی اخذ خواهد شد. 
 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

صنعت و تولید | تجارت و بازار