اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13961216286358293

آمادگی دولت برای هرگونه تسهیل در امور تبلیغات

کد: 13961216286358293

https://goo.gl/52Bw7Z

، تهران , (اخبار رسمی): دولت آمادگی خودش را برای هرگونه تسهیل در امر تبلیغات و هر نوع مجوزی که مورد نیاز در این زمینه است، اعلام می‌کند.

آمادگی دولت برای هرگونه تسهیل در امور تبلیغات
آمادگی دولت برای هرگونه تسهیل در امور تبلیغات

محمدباقر نوبخت در سومین جشنواره تبلیغات ایران که عصر دوشنبه در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد، گفت: شاید انتظار بخش غیردولتی فعال در عرصه تبلیغات فراتر از مساعدت مالی است و دولت آمادگی خودش را برای هرگونه تسهیل در امر تبلیغ و هر نوع مجوزی که این امکان را فراهم می‌سازد، اعلام می‌کند.

وی افزود: دولت به تبلیغات از این منظر که می‌تواند ظرفیت مادی را برای توسعه بنمایاند، ارج می‌گذارد و گرامیداشت خود را با هر نوع عملی بیان می‌کند. امیدواریم بتوانیم در یک حرکت مشترک نسبت به معرفی ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد، موفق باشیم.

نوبخت توسعه‌یافتگی را یکی از شاخص‌های رتبه‌بندی کشورها دانست و گفت: امروز همه کشورها براساس یک مفهوم و شاخص تحت عنوان توسعه‌یافتگی در یک ترتیب قرار می‌گیرند. هر کشوری که از نظر توسعه‌یافتگی در مقام بالاتری است در جایگاه بالاتری هم قرار می‌گیرد.

وی در ادامه اظهار کرد: ما در سند چشم‌انداز 20 ساله و در افق 1404 هدفی را تعیین کرده‌ایم که در جایگاه نخست اقتصادی، علم و فناوری منطقه قرار بگیریم و کشوری توسعه‌یافته باشیم. آنچه ما بیان کردیم نه به عنوان یک انتخاب برای هدف مناسب است بلکه با توجه به شایستگی‌های مردم و ظرفیتی که در کشور وجود دارد یک الزام است و ما باید در جایگاه و موقعیتی قرار بگیریم که حداقل در منطقه بعد از توسعه‌یافتگی بتوانیم از نظر اقتصادی و علم و فناوری در جایگاه نخست بمانیم.

سخنگوی دولت به ظرفیت کشور برای دستیابی به اهداف در نظر گرفته شده در سند چشم‌انداز 20 ساله اشاره کرد و افزود: اعتقاد داریم واقعا این ظرفیت هست اما متاسفانه در تبیین آن مشکل داریم. گاهی اوقات هم مساله تبلیغات در حد یک محصول از یک بنگاه خلاصه می‌شود. در حالی که نه تنها یک محصول از یک بنگاه بلکه ظرفیت آن بنگاه و همه بنگاه‌های کشور را نیز با تبلیغات تعریف می‌کنیم. بنابراین باید به ظرفیت ملی‌ فکر کنیم و بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که این ظرفیت ملی مورد شناسایی و تبیین در جامعه قرار گیرد. از این جهت تبلیغات را به جای یک نگاه کاهش داده شده در حد معرفی یک کالا باید به مقامی فراتر تحت عنوان تبیین ظرفیت ملی و تبلیغات برسانیم.

دکتر هوشمند سفیدی رئیس جشنواره تبلیغات در ابتدای این رویداد طی سخنانی روابط عمومی‌ها و آژانس‌های تبلیغاتی را دو بازیگر اصلی صنعت تبلیغات عنوان کرد و حضور توأمان آن‌ها را مزیت بزرگ این رویداد دانست.

وی ارائه تسهیلات مالی، مالیاتی و قانونی را برای رشد این صنعت ضروری عنوان کرد.

سفیدی به تشریح ساختار داوری جشنواره پرداخت و بر استقلال داوری بر پایه معیارهای علمی و حرفه ای تأکید کرد.

محمد سلطانی‌فر ـ معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز در این جشنواره، تبلیغات را یک «رسانه» دانست و تصریح کرد: اگر رسانه را به عنوان یک واقعیت یا انتقال‌دهنده واقعیت در نظر بگیریم باید بپذیریم تبلیغات هم باید واقعیت را منتقل کند، در غیر این صورت آن رسانه، رسانه درستی نیست یا مسیر غلطی را می‌رود.

وی دومین شرط رسانه‌ای شدن تبلیغات را پاسخگویی به نیاز مردم دانست و بیان کرد: باید از طریق تبلیغات بتوانیم نیاز مردم را پوشش دهیم و به‌گونه‌ای در این فضا حرکت کنیم که بتوانیم از دل مردم سخن بگوییم نه اینکه صرفاً نگاه تولیدکنندگان کالا را یکطرفه بیان کنیم.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ افزود: رسانه باید به ما کمک کند که هم افکار عمومی و هم مسئولین بتوانند به واسطه آنها پیام‌های خود را به عنوان یک پل منتقل کنند. همچنین اگر تبلیغات را به عنوان رسانه قبول کردیم باید از بستر تکنولوژی‌های نوین هم استفاده کنیم در غیر این صورت تبلیغات از رسانه‌ها عقب می‌ماند.

سلطانی‌فر ضمن اشاره به تعاملی بودن رسانه‌ها گفت: باید قبول کنیم مخاطب که اکنون یوزر شناخته می‌شود در بستر تبلیغات رسانه‌ای‌شده تکنولوژی‌های نوین باید نقش داشته باشد در غیر این صورت تبلیغات ما به سمت سنتی، کهنه‌شدن و ویرانه‌شدن می‌رود. این تکنولوژی یک تکنولوژی رسانه‌ای مبتنی بر تکنولوژی‌های نوین است و باید ابزار این نوین بودن تکنولوژی‌ها شامل تعاملی بودن، سرعت، صحت و روابط بی‌واسطه مخاطب با تولیدکنندگان را در تبلیغات خودمان شکل دهیم.

وی افزود: این تکنولوژی دیگر تکنولوژی درون‌مرزی نیست بلکه فرامرزی و جهانی است و باید به این باور برسیم که تبلیغات ما در آن واحد در دنیای 7 میلیاردی قابل مشاهده است پس باید نگاهمان را از نگاه محلی خارج کنیم و به فضای جهانی برسیم.

سلطانی‌فر با مقایسه تبلیغات در سه کشور ایران، ترکیه و عربستان بیان کرد: ما در حوزه تبلیغات در دنیا خیلی عقب هستیم و باید بتوانیم در این زمینه تلاش کنیم.

سلطانی‌فر ضرورت اساسی در حوزه تبلیغات را ایجاد اتحادیه منسجم صنوف تبلیغاتی دانست و گفت: ما یک اتحادیه صنوف تبلیغاتی نداریم. قطعا تا زمانی که باشم این نیاز را مرتفع خواهم کرد که این مساله ضرورت اساسی ماست. می‌خواهیم تمام اختیاراتمان را در حوزه تبلیغات به این صنوف واگذار کنیم. حتی در حد مجوز هم نمی‌خواهیم دخالت کنیم بلکه قصد داریم آن را به این اتحادیه واگذار کنیم.

محمد حیدری مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جشنواره به خلاءهای موجود در عرصه تبلیغات اشاره و اظهار کرد: خلاء اول این است که جای یک همایش علمی که بتواند ادبیات تبلیغات را در کشور بیان کند و گفتمان تبلیغات را در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و رسانه مورد بررسی، واکاوی و موشکافی قرار دهد، خالی است.

وی خلاء دوم را آموزش دانست و گفت: ما نیازمند آموزش‌های پیشرفته علمی و تکنیکی هستیم اما در نظام دانشگاهی از چنین موضوعی رنج می‌بریم که باید در قالب آموزش‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در سطوح مختلف آن را برطرف کنیم.

محمد حیدری در ادامه بیان کرد: آنچه در دنیا در حال اتفاق است نشان می‌دهد که ما در حوزه تبلیغات بسیار عقب هستیم. همچنین در بخش بین‌المللی تبلیغات و ارتباط با جهان و کشورهای صاحب سبک بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم.

حیدری خاطرنشان کرد: در حوزه تبلیغات کشور دارای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مختلفی هستیم که هرچقدر این هنر، علم و تکنیک، خلاقیت از درونش تراوش کند ممنوعیت‌ها اجازه نمی‌دهند تبلیغات ما تبلیغات خلاقانه و ابتکارآمیز باشند. بنابراین باید به دنبال تجدیدنظر در قوانین کشور باشیم و این مشروط به همکاری جامعه تبلیغاتی کشور است.

هوشمند سفیدی رئیس جشنواره تبلیغات ایران نیز در ابتدای این جشنواره گفت: دو عنصر مهم در صنعت تبلیغات، آژانس‌های تبلیغاتی به عنوان تولیدکنندگان آثار تبلیغاتی و روابط عمومی‌ها به عنوان سفارش‌دهنده تبلیغات هستند. این جشنواره این دو عنصر مهم را کنار هم دارد و می‌تواند بین آنها تعامل ایجاد کند که این تعامل باعث می‌شود بتوانند خواسته‌های همدیگر را به درستی پوشش دهند.

وی همچنین در توضیح هدف این جشنواره گفت: این جشنواره هدف خود را هم علمی آموزشی و هم ایجاد رقابت سالم بین گروه‌های فعال در عرصه تبلیغات می‌داند.

علی فروزفر دبیر هیات داوران این جشنواره نیز ضمن قرائت بیانیه هیات داوران سومین دوره جشنواره تبلیغات ایران به ارائه آماری در این زمینه پرداخت و گفت: بیش از 2150 اثر از سوی سازمان‌ها، نهادها، وزارتخانه‌ها و شرکت‌ها و همچنین کانون‌های آگهی و تبلیغاتی در 11 شاخه به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از غربالگری اولیه قریب به 520 اثر بر پایه معیارهای دقیق و از پیش تعیین شده در بوته داوری قرار گرفته شدند که 45 اثر برتر برگزیده شدند. همچنین بخش ویژه در جشنواره امسال به فعالیت‌های تبلیغاتی، مصرف بهینه انرژی در سه شاخه فرعی آب، برق و سوخت اختصاص یافت که بیش از 380 اثر در این بخش به جشنواره ارسال شد.

محمدیان دبیر علمی جشنواره نیز در سخنانی بیان کرد: این سومین جشنواره تبلیغات است و کسی ادعا ندارد که به نقطه ایده‌آل رسیده‌ایم. شاید در یک بازه زمانی 10 ساله به یک جشنواره تبلیغاتی که دارای چارچوب و اصول است، برسیم.

وی کپی‌کاری را یکی از معضلات موجود در عرصه تبلیغات کشور دانست و گفت: کپی‌کاری در تبلیغات ایران در سطح اعلا و به انواع مختلف شکل می‌گیرد و می‌توان مابه‌ازای خارجی آن را پیدا کرد. این عارضه وجود دارد و همه می‌دانیم دلایل متعددی وجود دارد که نمی‌توان آن را به راحتی از تبلیغات ایران حذف کرد.

در اختتامیه سومین دوره از جشنواره تبلیغات ایران از شرکت‌های آگه‌سازان، اشاره، مات، مگنولیا، هنر روز، سروش سیما، فلش آریا، آژانس تبلیغات صباویژن، سامانه اخبار رسمی، بانک سپه، بانک مسکن، بانک دی، بانک شهر، همراه اول، کانون آگهی و تبلیغات پژهان، گروه تبلیغات ایده، شرکت ملی گاز ایران، دانشگاه علوم پزشکی زنجان، آژانس بازاریابی برندیس، شرکت‌های نفت ایرانول، AMRC، مخابرات ایران، نگاه شرقی سبز، شهرداری رشت، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، شرکت ادریس، شرکت برق منطقه‌ای تهران، شرکت نگین هزاره سوم، شرکت ارتباطات سیار و گروه صنعتی سایپا در کارگروه‌های مختلفی در سه عنوان دیپلم افتخار برای برگزیده سوم، شاهین نقره‌ای برای برگزیده دوم و شاهین طلایی برای برگزیده اول تقدیر به عمل آمد.

این کارگروه‌ها عبارتند از کارگروه کمپین جامع تبلیغاتی، تبلیغات مستقیم حمایتی، تبلیغات محیطی، کارگروه فعالیت‌های ترویجی روابط عمومی، تبلیغات چاپی و معماری تبلیغات، کارگروه فرهنگی و ...

همچنین در این جشنواره از استاد مجید بلوچ به عنوان چهره ماندگار تبلیغات ایران و مسعود آقایی، احمد والا و علیرضا صفاری در حوزه اشخاص حقیقی که آثارشان برنده شده بود، تقدیر شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

موسسه فرهنگی آرمان

موسسه فرهنگی روابط عمومی آرمان با 15 سال سابقه در سال رویداد های مختلفی را در موضوعات مختلف برگزار می کند از جمله سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی جشنواره ستارگان روابط عمومی آیین سرآمدان روابط عمومی جشنواره تبلیغات ایران سمینار اقصاد مقاومتی و .... این تنها قسمتی از فعالیت مجموعه آرمان است ( مجموعه آرمان شامل روزنامه آرمان امروز و موسسه فرهنگی روابط عمومی آرمان است )

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]