، اصفهان , (اخبار رسمی): هر ساله تعداد زیادی از معاملهگران در سراسر دنیا آموزشهای تحلیلی را به پایان رسانده و مسیر معاملهگری را آغاز میکنند اما آمار تقریبی کارگزاریهای جهان نشان میدهد فقط ۱۰ تا ۲۰ درصد معاملهگران آموزش دیده، معامله در بازارهای مالی را تا سالها ادامه میدهند.
در ادامه در رابطه با مقدمهای بر روانشناسی معامله گری نکاتی بیان شده است.
علم روانشناسی معاملهگری هنوز جوان است و هر سال به صورت تصاعدی اهمیت این علم در پیشرفت معاملهگران بیشتر و بیشتر اثبات میشود.
در سال ۲۰۰۸ پس از اتفاقات زیان آور بازار وال استریت، کارگزاریهای بزرگ به این نتیجه رسیدند که میزان ضرر آنها خیلی بیش از حد نرمال ریزش بازار است و در این مرحله روانشناسان حرفهای جهت تربیت ذهن معاملهگران اصلی وال استریت، استخدام شدند.
واقعیت این است که شخص به عنوان یک تحلیلگر پس از مدتی بر استراتژی تحلیلی خود (شامل تکنیک تحلیل و روش مدیریت سرمایه خود) مسلط میشود و پس از آن یاد گرفتن تکنیکهای گوناگون اضافی چیز به درد بهخوری به سودآوری معاملاتی او اضافه نمیکند.
حالا شخص میماند و اشتباهات ذهنی خود، که تابع سوگیریهای تفکری و احساسات تخریبی و البته تأثیر قدرت پول بر ذهن شکل میگیرد. از این به بعد جهت پیشرفت در فرآیندهای معاملهگری (که چرخه صحیح ماندگاری در بازار و سودآوری است) باید شخص مرحله به مرحله روی ذهن، تفکرات و احساسات خود کار کند.
کشف پلکانی نقاط قوت جهت تقویت بیشتر آنها و نقاط ضعیف جهت کمرنگ کردن آن با روشهای علمی روانشناسی، برگ برنده پیش روی معاملهگران موفق میشود.علاقهمندان جهت مطالعه مقالات بیشتر در زمینه سرمایهگذاری در بازارهای مالی میتوانند به بخش مقالات خانه تدبیر و اندیشه و یا به آدرس وب سایت خانه تدبیر و اندیشه به آدرس www.tadbirhome.com مراجعه کنند.
### پایان خبر رسمی