اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139905204484913814

مهمترین راهکارها برای درمان کم خونی 100% موثر

کد: 139905204484913814

https://bit.ly/3kyHugG

، اصفهان , (اخبار رسمی): در صورت عدم درمان کم خونی، این عارضه می تواند کشنده باشد. با این حال، با انجام چند کار کوچک می توانید به راحتی، شرایط را درمان کرده و از تبدیل شدن آن به یک موضوع خطرناک پزشکی، جلوگیری کنید. این مقاله را مطالعه نمایید تا در مورد بهترین درمان خانگی برای کم خونی که واقعاً مفید هستند،

مهمترین راهکارها برای درمان کم خونی 100% موثر
مهمترین راهکارها برای درمان کم خونی 100% موثر

در حال حاضر، بهترین روش های درمان کم خونی وجود دارد که ساده و ارزان قیمت هستند

نارسایی خونی ناشی از کمبود آهن:

درمان این نوع کم خونی معمولاً شامل مصرف مکمل های آهن و تغییر رژیم غذایی شما است. اگر علت کمبود آهن، خونریزی باشد - غیر از قاعدگی - باید منبع خونریزی شناسایی شده و سپس متوقف شود. این کار ممکن است به عمل جراحی نیاز داشته باشد. در منابع، کمتر درباره مصرف قهوه برای کم خونی صحبت شده است؛ کافئین موجود در قهوه می تواند جذب آهن را کاهش داده و موجب کم خونی شود. اگرچه نوشیدن قهوه برای خستگی روزانه بسیار مفید است اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

کم خونی های ناشی از کمبود ویتامین:

درمان کمبود اسید فولیک و ویتامین C شامل مصرف مکمل های غذایی و افزایش این مواد مغذی در رژیم غذایی شما است. این بسیار به درمان کم خونی کمک می کند. اگر دستگاه گوارش شما در جذب ویتامین B12 از غذایی که می خورید مشکل دارد، حتماً به برخی از مکمل های حاوی این ویتامینی نیاز دارید. شاید نیاز باشد عکسبرداری از روده انجام دهید تا علت این عارضه کاملاً مشخص شود.

کم خونی ناشی از بیماری های مزمن:

هیچ درمانی خاص برای این نوع کم خونی وجود ندارد. پزشکان روی درمان بیماری زمینه ای تمرکز می کنند. اگر علائم این کم خونی ها شدید شود، انتقال خون یا تزریق هورمون مصنوعی که توسط کلیه ها تولید می شود (اریتروپویتین) ممکن است به تحریک تولید گلبول های قرمز و رفع خستگی کمک کند.

کم خونی آپلاستیک: 

درمان کم خونی آپلاستیک شامل انتقال خون به منظور تقویت سطح گلبول های قرمز می باشد. اگر مغز استخوان فرد نتواند سلول های سالم خون را بسازد، به پیوند مغز استخوان احتیاج خواهد داشت.

کم خونی های مرتبط با بیماری مغز استخوان:

درمان این بیماری های مختلف می تواند شامل دارو، شیمی درمانی یا پیوند مغز استخوان باشد.

کم خونی همولیتیک: 

درمان کم خونی همولیتیک شامل اجتناب از مصرف داروها، معالجه عفونت و مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن است که می توانند به گلبول های قرمز خون شما حمله کنند.

تالاسمی:

بیشتر اشکال تالاسمی، خفیف است و نیازی به درمان ندارد. اشکال شدیدتر تالاسمی به طور کلی نیاز به انتقال خون، مکمل های اسید فولیک، دارو، برداشتن طحال یا پیوند سلول های بنیادی مغز استخوان و خون دارد.

**علاقه مندان می توانند جهت مطالعه مقاله درمان سریع کم خونی با بهترین داروهای خانگی به این مقاله مراجعه نمایند !**

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

فروشگاه اینترنتی فدولا

فروشگاه اینترنتی فدولا - خرید و فروش عمده و جزیی انواع قهوه در ایران

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

بهداشت و درمان