، اصفهان , (اخبار رسمی): بعضی از زنبورداران، با دو هدف اصلی، عسل یا خوراک ورودی کندو را با ساکارز مایع تغذیه می کنند؛ هدف اول از این کار این است که میزان تولید افزایش پیدا کند و هدف دوم این است که مواد مغذی از این روش برای زنبورها فرآهم شود.
قطعاً عسلی که به این شیوه تولید می شود، در عطر، طعم و مزه (در مقایسه با عسل طبیعی) بسیار متفاوت خواهد بود. از طرف دیگر، بسیاری از تولیدکنندگان عسل صادراتی نیز وجود دارند که به اخلاق کاری و حفظ کیفیت محصولات اعتقاد دارند؛ این افراد سعی می کنند تا حد ممکن کیفیت عسل ها را افزایش دهند و محصولات خود را با قیمت مناسب بفروشند تا بتوانند هزینه های تولید و هزینه های زندگی را نیز تأمین کنند. در حال حاضر، بهترین عسل صادراتی ایران را می توانید در بازارهای کشور عراق، کویت و … بیابید.
قیمت عسل صادراتی در کویت و قیمت عسل صادراتی در بازار عراق به هر دو عامل فوق بستگی دارد. چه بسا کیفیت عسل صادراتی، حرف اول را در موفقیت این محصول در میان سایر رقبا می زند. نه تنها عسل صادراتی ایران، بلکه عسل وارداتی از سایر کشورها نیز در بازارهای کویت و عراق یافت می شوند؛ بنابراین اگر تولید کنندگان ایرانی بخواهند محصولات خود را بیشتر بفروشند باید بتوانند استانداردهای کیفیت را برای عسل تأمین نمایند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط صادرات عسل به عراق و صادرات عسل به کویت و همچنین برای بررسی قیمت عسل صادراتی در بازار عراق و کویت می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل کنید.
قوانین صادرات عسل چگونه است ؟
کشور چین به عنوان اولین تولید کننده عسل در جهان شناخته شده است و بیش از ۲۷٪ از عسل مصرفی جهان را تأمین می کند؛ اما تفاوت زیادی بین کیفیت و کمیت عسل صادراتی وجود دارد. قطعاً نباید هر ماده که به آن عسل می گوییم را عسل خالص و مرغوب بشناسیم. ممکن است برندهای باکیفیت را پیدا کنیم اما اکثریت آنها کیفیت متفاوت دارند و یکسان نیستند. اکنون اجازه دهید بار دیگر به بحث عسل ایرانی بازگردیم. وقتی در مورد پیشینه تولید عسل طبیعی ایرانی صحبت می کنیم، داستان ها و مجموعه یادداشت های تاریخی زیادی وجود دارد که نشانگر تولید عسل با روش های خاص و متفاوت است.
شرایط صادرات عسل به عراق در بازارهای خرید و فروش عسل صادراتی برای کشورها و مناطق مختلف، متفاوت است. نقطه تمایز میان تقاضای مشتریان در بازارهای کشورهای مختلف در حقیقت به ذائقه آنها باز می گردد؛ اشتهای مردم در مناطق مختلف جهان با یکدیگر فرق دارد. ملت ها در برنامه غذایی خود از عسل با میزان متغیر استفاده می کنند. شرایط صادرات عسل به عراق یا کویت با قوانین صادرات به کشورهای اروپایی یا آمریکا بسیار متفاوت است.
به همین دلیل است که برخی از کشورها مقررات بهداشتی و صادراتی قوی و سخت گیرانه ای را برای صادرات عسل و واردات آن تدوین کرده اند. بسیاری از قوانین صادرات عسل مربوط به عسل ارگانیک است و برخی دیگر به عسل گیاهی و … مربوط می شوند. در قسمتی از مقررات و قوانین صادرات عسل طبیعی و ارگانیک، مفاهیمی مانند ارزیابی مقادر آنتی بیوتیک ها در عسل، استفاده از کود برای گلها و گیاهان، مواد مغذی و افزودنی ها برای تغذیه زنبورها و …. وجود دارند.
### پایان خبر رسمی