اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395051375735700

تولد نوزادان تمساح در مرکز تحقیقات چابهار

کد: 1395051375735700

https://goo.gl/Sjhsvi

، تهران , (اخبار رسمی): درسال جاری 20نوزاد تمساح در مرکز تحقیقات تمساح مردابی شهرستان چابهار بدنیا آمده اند و حالا بیش از 60 تمساح در این مرکز تیمار و نگهداری می شوند.

تولد نوزادان تمساح در مرکز تحقیقات چابهار

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،این تمساح های مولد جزء آن دسته از تمساح هایی هستند که در سنوات گذشته به علت خشک شدن بخش هایی از رودخانه باهوکلات  به هوتکها یا همان برکه های آب داخل و اطراف روستاهای چابهار مهاجرت می کردند ودر مواردی باعث مزاحمت و هراس ساکنین روستا شده بودند اما  با ورود سازمان محیط  زیست استان سیستان و بلوچستان به  موضوع ،تمساح ها  به مرکز تحقیقات پرورش چابهارمنتقل شدند.

مرکز تحقیقات تمساح چابهار در زمینی به وسعت ده هکتار واقع شده ، و دارای دو استخر خاکی بزرگ به ابعاد 50در 100متر جهت نگهداری و مراقبت تمساحهای بالغ  و نیز محوطه های نگهداری نوزادان تمساح و تمساحهای جوان است.

طی این مدت در عرصه ده هکتاری اقدام به ایجاد فضای سبز عمدتا از گونه های بومی منطقه و نیز  احداث ساختمانی به زیربنای 200مترمربع جهت انجام فعالیتهای تحقیقاتی و آموزشی شده است.. از برنامه های آتی این اداره کل انجام فعالیتهای تحقیقاتی نظیر  تکثیر در اسارت و تکمیل بانک اطلاعاتی تمساح مردابی ، برگزاری کارگاههای آموزشی برای بومیان منطقه وانجام فعالیتهای گردشگری و ترویجی حفاظت محیط زیست  است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست