اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950616115665700

تصویب برنامه حفاظت از زاگرس مرکزی

کد: 13950616115665700

http://goo.gl/tCTe9I

، تهران , (اخبار رسمی): مدیر طرح حفاظت از زاگرس سازمان حفاظت محیط زیست از تصویب برنامه حفاظت و توسعه پایدار زاگرس مرکزی خبرداد.

تصویب برنامه حفاظت از زاگرس مرکزی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،شیرین ابوالقاسمی مدیر طرح حفاظت از زاگرس باعلام این خبر گفت: این برنامه با هدف کلان توسعه پایدار و متوازن در سطح حوضه‌های آبخیز به عنوان واحدهای اکولوژیک سرزمینی منسجم تدوین گردیده و کلیه دست اندرکاران را در روند بهره‌برداری منابع حیاتی (آّب، خاک، هوا و منابع زیستی) در قالب اهداف راهبردی، راهبردهای اجرائی و چشم انداز بلند مدت توسعه پایدار مکلف به رعایت اصول پایداری منابع زیستی و ظرفیت قابل تحمل طبیعت و فراهم نمودن بستر مناسبت جهت احیائ و بازسازی طبیعت ما به ازائ خدمات گرفته شده و در راستای تامین معیشت پایدار جوامع مدنی می‌کند. 
ابوالقاسمی گفت :  برنامه بلند مدت و در مقیاس کلان حفاظت و توسعه پایدار زاگرس مرکزی توسط سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری مجامع بین المللی وکلیه ذینفعان و ذیربطان ملی، استانی و محلی با هدف توسعه پایدار و متضمن حفاظت از منابع طبیعی و زیستی در محدوده کوهستان زاگرس مرکزی تدوین گردیده است و شاهد تجربه اجرای موفق برنامه‌ریزی مشارکتی با لحاظ نمودن تنوع زیستی در ابتدا در سطح روستا، سپس محدوده‌های پایلوت در یک شهرستان و نهایتا" تعمیم آن به محدوده حوضه‌های آبخیز در سطح استان بود. 
مدیر طرح حفاظت از  زاگرس تاکید کرد : کلیات این برنامه در 26 بهمن 94 در حضور معاون رئیس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده مقیم برنامه عمران ملل متحد در ایران و استانداران 4 استان زاگرس مرکزی (اصفهان، چهارمحال و بختیاری، فارس و کهگیلویه و بویراحمد) در قالب تفاهم نامه تائید و مبادله شد.
وی خاطر نشان کرد : این برنامه الگوئی از اقدامات فرابخشی است که در صورت اجرای موفق، میتوان نتایج آن را به تمامی ناحیه رویشی زاگرس در سطح ملی و بین المللی تعمیم داد.
استاندار فارس با تاکید بر هرچه سریع تر اجرائی شدن این برنامه، دستگاه‌های متولی (مدیریت منابع حیاتی و بهره‌برداران از منابع) را مکلف به اجرائی کردن برنامه حفاظت و توسعه پایدار زاگرس مرکزی در استان فارس کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست