اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950620119655700

آموزش بیش از 2000 گردشگر در دریاچه گهر

کد: 13950620119655700

http://goo.gl/Zivixb

، تهران , (اخبار رسمی): با همکاری ادارات محیط زیست شهرستان دورود و منطقه حفاظت شده اشترانکوه بیش از 30 کارگاه آموزش صحرایی ویژه گردشگران دریاچه گهر برگزار شد.

آموزش بیش از 2000 گردشگر در دریاچه گهر

به گزارش اخبار رسمی به نقل ازروابط عمومی  سازمان حفاظت محیط زیست ،امیر حسین زلقی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دورود با اعلام این خبر گفت: آموزش در فرهنگ سازی و حفاظت از محیط زیست گامی مهم در راستای ارتقا سطح دانش محیط زیستی گردشگران در منطقه حفاظت شده اشترانکوه و دریاچه گهر است .

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دورود اظهار امیدواری کرد که با اجرای برنامه های آموزشی شاهد ارتقاء دانش محیط زیست در سطح جامعه باشیم که نتیجه آن حفاظت بهتر و جلوگیری از تخریب در عرصه ها محیط زیست خواهد بود.

دستگری متخلفین شکار در شهرستان دلفان

وی با اعلام این خبر گفت: مامورین یگان حفاظت محیط زیست این اداره در حین گشت و کنترل مناطق حوزه استحفاظی شهرستان جهت جلوگیری از تخلفات ز یست محیطی و شکار و صید در منطقه سد تاج امیر به شکارچیان غیر مجاز برخورد نموده که پس از متوجه حضور نیروهای یگان و حفاظت متواری شدند.

دلفانی افزود نیروهای یگان طی تعقیب و گریز موفق به دستگیری یک نفر از متخلفین و از وی یک قطعه پرنده آبزی پاشلک شکار شده کشف و ضبط گردید که به اداره انتقال و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شد،

دلفانی ادامه داد: از طبیعت دوستان عزیز درخواست داریم در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی با شماره تلفن گویای 1540 تماس بگیرند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست