اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950704136065700

در یک ماهه اخیر

سومین خرس قهو ه ای در مازندران تلف شد

کد: 13950704136065700

https://goo.gl/dmWPoS

، تهران , (اخبار رسمی): یک توله خرس قهوه ای بر اثر برخورد با خودرو در لاریجان تلف شد.

تلف شدن توله خرس قهو ه ای در آمل

به گزارش اخبار رسمی به نقل از اداره روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،اهالی روستای وانا درلاریجان با اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان تماس گرفته و از برخورد یک خودرو با یک توله خرس قهوه ای در حاشیه جاده هراز خبر دادند.
به دنبال این تماس نیروهای یگان حفاظت محیط زیست آمل عازم محل مذکور شده و لاشه یک توله خرس قهوه ای مواجه شدند که بر اثر شدت ضربه از بین رفته بود.
لازم به ذکر است طی یک ماهه اخیر این سومین خرس قهوه ای است که در استان مازندران تلف شده است.
این موارد شامل خرس نر بالغ در دودانگه که بر اثر اصابت گلوله شکارچیان ضعیف وناتوان شده ودرنهایت تلف گردید.مورد دوم لاشه یک خرس قهو ه ای از داخل خودرو شکارچیان در ارتفاعات  شهرستان نوشهر کشف وضبط شده است.مورد اخیر نیز در برخورد با خودرو های عبور در جاده هراز تلف گردید.
امیدواریم نقاط پر خطر و حادثه خیز برخورد خودرو با حیوانات وحشی در سطح جاده های کشور شناسایی وجهت رفع این مشکل اساسی دقدامات لازم صورت گیرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست