اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950810173625648

فرهنگ سازی خرید محصولات ایرانی از طریق فضای مجازی

کد: 13950810173625648

https://goo.gl/nrXSUC

، تهران , (اخبار رسمی): رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان این که امکان گسترش یک ایده مانند ایران ساخت در کشور از طریق شبکه‌های اجتماعی فراهم‌تر است، گفت: مهمترین شیوه حمایت از تولید داخل فرهنگسازی است .

فرهنگ سازی خرید محصولات ایرانی از طریق فضای مجازی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  فرنقی‌زاد در خصوص جشنواره ایران ساخت، گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف این جشنواره جریان سازی و تولید محتوا در فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان است، استفاده از این فضا برای فرهنگ‌سازی و معرفی محصولات ایرانی با توجه به گستردگی فضای مجازی، یک ضرورت انکارناپذیر و تاثیرگذار است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات با بیان این که جدیدترین و پُرکاربردترین نوع اشاعه در تبلیغات فضای مجازی، تبلیغات به کمک شبکه‌‌های اجتماعی است، افزود: امکان گسترش یک ایده از مهم‌ترین قابلیت‌‌هایی است که شبکه‌‌های اجتماعی به طور غیرمستقیم برای تبلیغات فراهم آورده‌‌اند.
فرنقی زاد تصریح کرد: به عنوان مثال، برخی از شبکه‌‌های اجتماعی در سطح جهان، بیش از یک میلیارد کاربر دارند که این امر امکان گسترش یک ایده را در بین آن‌ها از طریق لینک‌دهی فراهم می‌‌سازد.
به گفته این عضو شورای سیاستگذاری جشنواره «ایران ساخت»، سرعت اشاعه‌ی این گونه از تبلیغات به حدی است که محدودیت‌‌های زمانی و مکانی به سرعت رنگ می‌‌بازند و تبلیغ‌کننده می‌‌تواند تبلیغات خود را برای تعداد نامحدودی از مخاطبان از سرتاسر جهان، در زمان کمی انتشار دهد. 
وی ادامه داد: امروزه نزدیک به 83 درصد از شرکت‌‌های تبلیغاتی برای معرفی خدمات خود از شبکه‌‌های اجتماعی استفاده می‌‌کنند و نزدیک به 69 درصد از مخاطبان این شبکه‌‌ها تبلیغات را دنبال می‌‌کنند.
 فرنقی زاد خاطرنشان کرد: افراد عادی که در شبکه‌‌های اجتماعی در معرض تبلیغات قرار می‌‌گیرند، خود نیز به نحوی با اشتراک‌گذاری تبلیغات به اشاعه‌ی تبلیغات در فضای مجازی کمک می‌‌کنند. تحقیقات در این زمینه ثابت کرده است توصیه‌‌هایی که از جانب دوستان غیرذی‌نفع، برای خرید کالا یا کسب خدمات خاصی صورت می‌پذیرد، تأثیر بسیار بیشتری از تبلیغات عادی دارند.
وی همچنین افزود: دلیل این امر به این برمی‌‌گردد که به نوعی افراد در مواجهه با دوستان، این احساس را ندارند که برای خرید کالایی خاص، مورد بازیچه قرار گرفته‌‌اند. این امر به خوبی در شبکه‌‌های اجتماعی نمود پیدا می‌‌کند؛ به نحوی که فرد در شبکه‌‌های اجتماعی با بسیاری از تبلیغات به وسیله‌ی اشتراک‌گذاری دوستانش آشنا می‌شود و اعتماد زیادی به این قبیل تبلیغات پیدا می‌‌کند.
فرنقی‌زاده بیان کرد: به این ترتیب، احتمال تأثیر تبلیغ در شبکه‌‌های اجتماعی افزایش می‌‌یابد.
به اعتقاد وی، اهمیت برندسازی ملی همانند ویترین برای مغازه است. هرچه قدر که یک مغازه اجناس خوب و معتبری برای فروش بیاورد اما وتیرینی برای نمایش کالا وجود نداشته باشد قطعا شکست خواهد خورد.
وی گفت: به عبارتی اگر ایران محصولات خوب و باکیفیت را در قالب یک برند مطرح تولید کند آن برند مشتری خودش را خواهد داشت و زمانی که اعتماد مشتری جلب شود به سختی می تواند از برند مورد علاقه اش چشم پوشی کند و به سراغ برند دیگری برود.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی تصریح کرد: تا زمانی که به روز بودن، مزیت نسبی نسبت به رقبا، طراحی های مدرن و نیازسنجی مخاطب را در کار خود نهادینه نکنیم نمی توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی با بیان اینکه مشتریان در بازار‌های بین‌المللی خواهان محصولات با‌کیفیت هستند، گفت: بنابراین رعایت استانداردها و الزامات کیفی در تولید از اهمیت زیادی برخوردار است.
فرنقی‌زاده در پاسخ به این سوال که چه شیوه حمایتی را برای محصولات و تولیدات ایرانی پیشنهاد می کنید، گفت: مهمترین شیوه جهت حمایت از تولید داخل فرهنگسازی است باید در تولید داخل رضایت مردم را جلب کرد تا دیگر خرید کالای ایرانی به یک فرهنگ تبدیل شود و در این زمینه رسانه ها بایستی مردم را تشویق به خرید داخلی نمایند.
وی معتقد است؛ تولید و استفاده از اپلیکیشن های تلفن همراه و همچنین فروش آنلاین محصولات داخلی و به عبارتی تجارت الکترونیک که بخشی از شبکه ملی اطلاعات است، می تواند نقش موثری در این حوزه داشته باشد.
رئیس مرکز روابط عمومی، ساماندهی واردات بی رویه را راهکاری موثر برای حمایت از کالاهای ایرانی دانست و تاکید کرد: قطعا این امر تاثیر بسیار خوبی بر تولید داخل خواهد داشت و اگر واردات بی رویه صورت پذیرد، صنایع داخلی نابود خواهند شد لذا کنترل واردات یکی از مهمترین راههای توسعه تولید داخل است.
وی بیان کرد: شاید امروز بیشترین اطلاع رسانی در حوزه ارتباطات و شبکه های اجتماعی صورت می گیرد امروز قبل از پخش اخبار از رسانه ملی، در لحظه از آخرین خبرها از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مطلع می شوند.
فرنقی‌زاده گفت: بخش عمده ای از افکار عمومی مردم در اختیار فضای مجازی است و به همین جهت می توان گفت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه نقش مهمی دارد.
وی با بیان اینکه تولید محتوا توسط خود مردم صورت می گیرد و به عبارتی ما فقط زیر ساختها را مهیا می کنیم، گفت: قطعا تبلیغ دستوری و دولتی نمی تواند خیلی تاثیرگذار باشد بلکه مردم و نهادهای مردمی باید در این زمینه تلاش کنند.
جشنواره ملی فرهنگی هنری «ایران ساخت» با اهداف «جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان»، «حمایت از خدمات و تولیدات دانش بنیان ساخت ایران»، «ساماندهی واردات بی‌رویه و ارج نهادن به کالاها و محصولات ایرانی با کیفیت» و همچنین «کمک به برجسته سازی (نشان تجاری) کالاهای مرغوب ایرانی» به همت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری با شعار «فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی» از 16 تا 18 دی‌ماه سال جاری برپا می‌شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]