اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950822180606416

شهردار تبریز در دیدار با نمایندگان بازار تبریز

بازار تاریخی تبریز، مهم‌ترین مزیت گردشگری شهر است

کد: 13950822180606416

https://goo.gl/yKr3ZF

، تبریز , (اخبار رسمی): دکتر نجفی بازار تاریخی تبریز رامهم‌ترین مزیت گردشگری شهر خواند و افزود: تشکل‌های مردمی، اصناف و دستگاه‌های مختلف اجرایی باید همت جمعی خود را معطوف آماده‌سازی بازار برای برنامه‌های گردشگری تبریز 2018 کنند.

بازار تاریخی تبریز، مهم‌ترین مزیت گردشگری شهر است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از شهرداری تبریز شهریار، شهردار تبریز در دیدار با جمعی از نمایندگان و اصناف بازار تاریخی تبریز، با بیان این مطلب، اضافه کرد: مصمم به ادامه هزینه‌گذاری برای تقویت زیرساخت‌های بازار هستیم؛ ولی با توجه به  فقدان مدیریت واحد شهری، اختیارات شهرداری در این خصوص محدود است.

وی با اشاره به آسیب‌پذیری بخش هایی از بنای تاریخی بازار گفت: آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، بخشی از آموزش‌ها و تجهیزات خود را متناسب با شرایط ساختاری بازار، مهیای مقابله با حوادث ناگوار این این محور تاریخی کرده‌است.

شهردار تبریز با تقدیر از زحمات بازاریان در طول ماه محرم اظهار داشت: اصناف بازار تاریخی تبریز، در روزهایی از ماه محرم، همت ارزنده‌ای برای رونق عزاداری‌های بازار صرف کردند و محل کسب‌و‌کار خود را در اختیار اعتلای این سنت مذهبی قرار دادند.

دکتر نجفی با بیان این که ظرفیت‌ عزاداری بازار، بسیار بیشتر از آن است که امروز در رسانه‌های رسمی کشور مطرح است، خاطرنشان کرد: جبران این کاستی، تنها با محوریت هیئت‌ها و بازاریان میسر است؛ تشکل‌های مذهبی باید با تشکیل ستاد ویژه‌ای، بخش های رسانه‌ای و دستگاه های اجرایی را همراه کنند.

شهردار تبریز اضافه کرد: نصب تلویزیون شهری در ابتدای خیابان دارایی، اقدام موثری بود که در ایام عزاداری، توسط روابط‌عمومی شهرداری صورت گرفت و در انعکاس شکوه و زیبایی عزاداری‌های بازار موثر بود.

وی با تاکید بر این که ضعف زیرساخت‌های بازار، یک معضل قدیمی است، اظهار داشت: شهرداری تبریز در سه سال اخیر، اقدامات قابل توجهیدر حل نابسامانی‌‌های بازار و معرفی جاذبه های تاریخی و فرهنگی آن صورت داده‌است.

نمایندگان و اصناف بازار تاریخی تبریز نیز در این دیدار با تقدیر از توجه ویژه شهردار تبریز به مشکلات و نقطه‌ضعف‌های بازار، کاستی‌ها و نیازهای محوری این بازار را تشریح کردند.

توسعه سرویس‌های بهداشتی عمومی، سامان‌دهی به وضعیت انشعابات و شبکه‌های زیرزمینی، ادامه کف‌سازی‌ها، اجرای برنامه‌های زیباسازی، رفع زواید، اجرای برنامه های تبلیغی و اطلاع رسانی و ایجاد آب‌سردکن در فواصل مشخص بازار، از مطالبات بازاریان در این دیدار بود.

مرتضی آبدار مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و سعید محدث و ایرج‌ شهین‌باهر از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این دیدار حضو داشتند.

نمایندگان و اصناف بازار تاریخی تبریز، در پایان این دیدار با اهدای لوحی، از توجه ویژه شهردار تبریز به مسایل و مشکلات بازار قدردانی کردند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شهرداری تبریز

تَبْریزْ یکی از شهرهای بزرگ ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است. این شهر بزرگ‌ترین شهر منطقه شمال غرب کشور و قطب اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته می‌شود. براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال 1390 صورت گرفته، شهر تبریز با جمعیتی بالغ بر 1494998 نفر چهارمین شهر پرجمعیت ایران پس از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان محسوب می‌شود. این شهر به‌دلیل جای‌دادن بسیاری از کارخانجات مادر و بزرگ صنعتی در خود و نیز وجود بیش از 600 شرکت قطعه‌ساز در آن، دومین شهر آلوده و نیز دومین شهر صنعتی کشور پس از تهران به‌شمار می‌رود و به‌دلیل صنعتی‌بودن، یکی از مهم‌ترین شهرهای مهاجرپذیر ایران محسوب می‌شود. پس از بهره‌برداری از آزادراه نبی‌اکرم، میزان مسافرپذیری تبریز روبه افزایش نهاد و این شهر پس از مشهد به‌عنوان دومین شهر مسافرپذیر کشور مطرح شد. به‌جهت ریشه‌کنی تکدی‌گری از تبریز، این شهر به‌عنوان شهر بدون گدا شناخته می‌شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

شهر و جامعه