اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950823182316348

مدیر امور تغلیظ میدوک مس منطقه کرمان خبر داد

ثبت رکورد تولید در کارخانه تغلیظ میدوک

کد: 13950823182316348

https://goo.gl/rDjcvv

، تهران , (اخبار رسمی): در شهریور 1395، کارخانه تغلیظ میدوک با فرآوری 3 میلیون و 315 هزار و 893 تن خاک به رکورد چشمگیری دست یافت و موفق شد 14 هزار 455 تن کنسانتره تولید کند.

ثبت رکورد تولید در کارخانه تغلیظ میدوک

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی شرکت مس، رضا ابراهیمی مدیر امور تغلیظ میدوک با تأکید بر اینکه تغلیظ میدوک بین سال‌های 92 تاکنون چنین رکورد تولیدی را ثبت نکرده است، گفت: این میزان تولید در مقایسه با سال گذشته که رکورد تولید آن در آذرماه ثبت شد و به تولید 12 هزار و 854 تن کنسانتره دست یافت، موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: با افزایش عمق برداشت از معادن، کاهش عیار ماده معدنی اتفاق می‌افتد دست یافتن به این میزان تولید از اهمیت زیادی برخوردار است.
ابراهیمی همچنین با مقایسه میزان تولید شش‌ماهه نخست تغلیظ میدوک در سال 94 و 95 اظهار داشت: کانس تولیدی در شش‌ماهه نخست امسال مجموعاً 73 هزار 890 تن بوده است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته 69 هزار و 621 تن بوده است.
مدیر امور تغلیظ میدوک در ادامه با اشاره به اهداف کیفی سال 1395 امور تغلیظ میدوک مس منطقه کرمان که در راستای اقتصاد مقاومتی تدوین شده است اظهار داشت: کاهش برق مصرفی، افزایش درصد بازیافت آب دیپکن، افزایش بازیابی سولفوری کارخانه، افزایش راندمان عملیاتی کارخانه (افزایش در دسترس‌پذیری تجهیزات) و کاهش 7 درصد هزینه‌های مستقیم جزو مهم‌ترین اهداف امور تغلیظ میدوک در سال جاری بوده است.
ابراهیمی با تأکید بر اینکه اهداف فوق تا حد زیادی تحقق‌یافته است در خصوص کاهش نرخ برق مصرفی کارخانه گفت: میزان مقایسه نرخ مصرف برق در بازه زمانی شش‌ماهه نخست سال 94، نشان‌دهنده مصرف 24/05 کیلو وات بر تن سولفور بوده است در حالی که در شش‌ماهه نخست سال 95 نرخ مصرف برق برای هر تن سولفور به 22/29 کیلووات رسیده است که این میزان کاهش بین سال‌های 89 تا 1395 رکورد خوبی در کاهش مصرف انرژی برای امور تغلیظ میدوک محسوب می‌شود.
وی افزود: همچنین متوسط تناژ فراوری خاک در شش‌ماهه سال 94، 782 تن بر ساعت بوده است که در شش‌ماهه امسال با افزایش بهره‌وری کارخانه به 845 تن بر ساعت رسیده است.
مدیر امور تغلیظ میدوک در پایان با اشاره به اینکه یکی از نشانه‌های افزایش بهره‌وری بالا بردن سطح آماده‌به‌کاری تجهیزات و کاهش ساعات توقف کارخانه است، اظهار داشت: در شش‌ماهه نخست سال گذشته مجموعاً ساعات توقف کارخانه تغلیظ حدود 227 ساعت بوده است، در حالی که در شش‌ماهه نخست امسال با افزایش بهره‌وری کارخانه حدود 167 ساعت توقف در کارخانه داشتیم.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

شرکت ملی مس

مس از جمله فلزاتی است که در طول سالیان دراز، بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. 85 تا 90 درصد مس مصرفی دنیا از طریق استخراج معادن مس حاصل می‌شود. بطور کلی استحصال فلزات از سنگ معدن به دو روش پیرومتالورژی و هیدرومتالورژی صورت می گیرد. فرآیندهای پیرومتالورژی از آغاز تاریخ بشر مورد استفاده قرار گرفته‫اند و امروزه بیش از 95 درصد فلزات با استفاده از این روش‌ها تهیه می‫شوند. گرچه تاکنون روش‌های پیرومتالورژیکی غالب بوده‫اند، اما در سال‌های اخیر روش‌های جدید هیدرومتالورژیکی مورد توجه قرار گرفته و تولید مس و سایر فلزات پایه از طریق این روش‌ها افزایش چشمگیری داشته است. براساس آخرین ارزیابی صورت گرفته در سال 1376 ، ذخایر معدنی مس در کل جهان (به استثنای چین و شوروی سابق) معادل 57000 میلیون تن برآورد شده است و ذخیره معادن مس ایران حدود 1900 میلیون تن با 14 میلیون تن مس محتوی است که حدود 3 درصد از ذخایر معدنی مس جهان را در بر می‫گیرد. طبق بررسی‌های انجام شده، ایران از لحاظ ذخایر معدنی مس بر روی کمربند جهانی این فلز قرار گرفته است که در راستای محور شمال غرب ـ جنوب شرق کشور امتداد دارد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید