، تهران , (اخبار رسمی): سفر کردن با خودروی شخصی از آن لذتهایی است که اگر مزهاش یک بار زیر دندانتان برود، دیگر حاضر نیستید ازش دل بکنید. رعایت نکات ایمنی و بهداشتی برای رسیدن به مقصد به همراه سلامت کامل همه اعضای خانواده ازجمله این موارد است.
برای اینکه بیشتر از چند و چون ماجرا خبردار شوید و برنامه سفری بی دردسر ترتیب دهید با تریپ باما همراه شوید.
به گزارش اخباررسمی به نقل از تریپباما، عدهای اعتقاد دارند پر کردن باک بنزین و چک کردن آب رادیاتور ماشین برای سفر کردن کافی ست. اما قبل از سفر، ماشین نیاز به بازدید فنی دارد. این بازدید از چند مرحله تشکیل میشود. اول بازدید کامل چهارچرخ است. در این مرحله باید باد لاستیکها تنظیم شده، لنتهای ترمز چک شده و در صورت نیاز تعویض شود. مرحله بعدی بازدید روغن موتور، روغن ترمز، کلاچ و واسگازین است. تمیز و پربودن روغن و واسگازین باعث میشود دنده ماشین راحتتر عوض شود. همچنین پر کردن آب باتری، آب رادیاتور و آب منبع شیشهشور خودرو الزامی است. اگر هم آچار به دست نیستید و چیز زیادی از خودرو سر در نمیآورید، ماشین را به یک تعمیرگاه مجاز و قابل اعتماد ببرید و از سلامت کامل آن اطمینان حاصل کنید. وسایل و تجهیزات ضروری مانند لاستیک زاپاس، جک، آچار، زنجیر چرخ، روغن و یک بطری آب برای خودرو در صندوق عقب به همراه داشته باشید. از قرار دادن وسایل اضافی مانند لباس، بالش یا کیف در مقابل شیشه های عقب خودرو که مانع دید میشود، خودداری کنید.
تجهیزاتتان را کامل کنید
تعدادی قطعات و لوازم یدکی ابزارآلات نیز هستند که نبودشان در ماشین در بعضی موارد میتواند شیرینیهای مسافرت را تلخ کند. از ابزارهایی که باید در ماشین حتما موجود باشد میتوان به پیچگوشتی، انبردست، آچار چرخ، جک، زاپاس، زنجیرچرخ و چراغقوه اشاره کرد. قطعات مورد نیاز در سفر نیز عبارتند از تسمه پروانه، شمع و پلاتین که همگی از قطعات مصرفی و مورد نیاز هستند. به همراه داشتن یک گالن 4 لیتری بنزین، یک گالن 4 لیتری آب و یک قوطی روغن ترمز را هم فراموش نکنید. زیرا در شرایط فعلی اگر ساعتها هم کنار جاده منتظر بمانید کمتر کسی پیدا میشود که به شما بنزین بدهد!
برای رانندگی آماده و سرحال باشید
بیداری شبانه و کاهش هشیاری عامل بسیار خطرناکی در بروز تصادفات مرگبار است که متاسفانه اغلب افراد بخصوص رانندگان آن را دست کم می گیرند. برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقات ناگواری لازم است، راننده پیش از شروع سفر دستکم هشت ساعت خواب کامل داشته باشد، از مصرف خوراکی ها و داروهای خواب آور جلوگیری کند و در صورت بروز خواب آلودگی در کنار جاده توقف کرده و به استراحت بپردازد.
هنگام رانندگی تاحد امکان از گفت و گو با سرنشینان جلوگیری کرده و در صورت گوش دادن به رادیو یا ضبط، صدای آن را کم کنید تا از بروز حواس پرتی و سردردهای ناشی از گوش دادن به صداهای بلند جلوگیری شود.
### پایان خبر رسمی