اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950825183965763

شکسته شدن رکورد تولید میگوی پرورشی در هرمزگان

کد: 13950825183965763

https://goo.gl/Ri2X4F

، تهران , (اخبار رسمی): مدیر کل شیلات هرمزگان از شکسته شدن رکورد کشوری تولید میگوی پرورشی با تولید بیش از 22تن میگو در هکتار در یکی از مزارع تیاب شمالی استان هرمزگان خبر داد.

شکسته شدن رکورد تولید میگوی پرورشی در هرمزگان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از سازمان شیلات ایران، سید پرویز محبی مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: ارتقای فن آوری مزارع پرورش میگو از جمله راه اندازی 10 هوا ده و افزایش عمق استخرهای پرورش میگو به عمق سه و نیم متر از مهمترین عوامل افزایش تولیدمیگوی پرورشی است وی گفت:سال گذشته از هر هکتارمزرعه پرورشی سه تن میگو برداشت شد که اکنون با ایجاد سیستمهای جدید به 22 تن در هر هکتار افزایش یافته است .

محبی افزود : ایجاد 100 فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم از مزایای افزایش تولید میگوی پرورشی است.

وی گفت : میگوهای برداشت شده هرمزگان به چین ، ویتنام ، روسیه ، فرانسه و امارات متحده عربی صادر می شود ؛  برای ارتقای فن آوری در مزارع دیگر پرورش میگوی هرمزگان تسهیلات بانکی با سود 15 درصد پرداخت می شود.

سید پرویز محبی افزود : سیستم هواده ، غذاپاش و راهکارهای افزایش تولید در مزارع پرورشی از مهمترین حمایتهایی است که اداره کل شیلات هرمزگان انجام می دهد.

وی گفت : از ابتدای فصل برداشت میگوی پرورشی در هرمزگان تا کنون 2 هزار 500 تن میگو برداشت شده است که 15 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است. برداشت میگوی پرورشی در هرمزگان از تیر آغاز شده است.

مدیر کل شیلا ت هرمزگان خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت که تا پایان آذر ادامه دارد 8 هزار و 500 تن میگو از 3 هزار و 200 هکتار مزرعه پرورشی برداشت شود. هرمزگان رتبه دوم تولید میگوی پرورشی پس از استان بوشهر در کشور را دارد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان شیلات ایران

بهره برداری از سواحل جنوبی دریای خرز به صورت اجاره ای - سالانه از سال 1219 شمسی ( زمان سلطنت محمد شاه قاجار) آغاز شد. این نظام حقوقی در بهره برداری به مدت 80 سال تا 1299 شمسی ادامه داشته است. تا زمان محمد شاه, حاکمان هر منطقه به میل خود رودخانه ها و دریا را به اتباع روسیه اجاره می دادند. اما از سال 1215 هجری شمسی این اختیار با فرمان محمد شاه لغو شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]