اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950914194855648

در زمینه تجارت الکترونیک صورت می گیرد

گسترش همکاری های سه جانبه ایران ،آذربایجان وروسیه

کد: 13950914194855648

https://goo.gl/UPYI3j

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر ارتباطات و فناوری ایران در دیدار با معاون وزیر مخابرات و رسانه های جمعی روسیه، به آمادگی ایران برای همکاری با روسیه در زمینه ترانزیت فیبر نوری و دیتا اشاره کرد و خواستار همکاری های سه جانبه ایران، آذربایجان و روسیه در زمینه تجارت الکترونیک شد.

گسترش همکاری های سه جانبه ایران ،آذربایجان وروسیه

 به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی در این دیدار، با اشاره به برگزاری سیزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در تهران در هفته آینده ابراز امیدواری کرد در سند این کمیسیون ICT جایگاه خوبی داشته باشد.

وی با اشاره به تاکید رئیس جمهور روسیه مبنی بر هدف گذاری این کشور در زمینه صادرات بخش Ict در سال 2017 ، از آمادگی ایران در زمینه همکاریهای نزدیک بخش خصوصی دو کشور خبر داد.

واعظی با ابراز خرسندی از حضور بخش خصوصی روسیه در ایران، اظهار داشت: امیدواریم مذاکرات بخش خصوصی  دو طرف به نتایج مطلوب برسد.

وی در عین حال زمینه‌های همکاری دو کشور در حوزه ICT را بسیار زیاد عنوان کرد و افزود: در حوزه نرم افزاری، امنیت ، سیستم مدیریت پایگاه داده، MVNO ،OSS، bSS ، شبکه‌های اجتماعی امکان همکاری فراهم است.

وزیر ارتباطات با اشاره به برگزاری نمایشگاه الکامپ با حضور شرکتهای IT ایرانی و خارجی در اواخر آذرماه سال جاری ، خواستار حضور شرکت های روس در این نمایشگاه شد.

رییس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه، در ادامه با تاکید بر عزم ایران جهت دستیابی به نتیجه در مذاکرات بین بخش خصوصی دو کشور، ایجاد شرکتهای مشترک را نیز زمینه دیگر همکاریهای دو طرف برشمرد و افزود: در نمایشگاه باکوتل با شرکتهای روس جهت همکاری مذاکره و تفاهماتی حاصل شد.

وی انجام کارهای تحقیقاتی مشترک، امنیت فضای سایبر و امنیت شبکه را به عنوان دیگر زمینه همکاری عنوان و از آمادگی ایران در زمینه ترانزیت فیبرنوری و دیتا خبر داد و گفت: ایران از طریق خط ایپک و دیگر مسیرهای ترانزیتی می‌تواند به ایجاد ارتباط روسیه با چین و هند اقدام کند.

واعظی در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به تفاهم صورت گرفته با آذربایجان در زمینه تجارت الکترونیک خواستار مشارکت روسها در این خصوص شد.

وی همچنین به تشکیل کمیته‌ای جهت پی‌گیری توافقات صورت گرفته در قالب کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، اشاره کرد و گفت: با جدیت پیگیر عملیاتی شدن توافقات پیشین هستیم و در این میان با به نتیجه رسیدن قرارداد ماهواره سنجش از دور و کسب موافقت دولت، باقی موارد نیز تا حصول نتیجه با طرف روس پیگیری خواهد شد.

واعظی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه این سفر یک گام رو به جلو باشد از همتای روس خود جهت حضور در ایران دعوت به عمل آورد.

اسماعیل اف معاون وزیر مخابرات و رسانه‌های جمعی روسیه نیز با اشاره به ملاقات خود با معاونین وزرای ارتباطات و آموزش و پرورش از حضور 15 شرکت روس در هیات همراه خود خبر داد و گفت: مذاکرات در قالب B2B در حال انجام است و امیدواریم این سفر تاثیر مثبتی بر همکاری بخش خصوصی دو طرف به ویژه در بخشهای تخصصی داشته باشد.

وی همچنین از ترسیم نقشه راه روابط دو کشور خبر داد و افزود: با توجه به وجود شرکتهای فراوان فعال روسی در حوزه ICT  امیدواریم در آینده شاهد افزایش سطح همکاری بخش خصوصی دو کشور باشیم.

اسماعیل اف نیز خواستار روابط دو کشور در زمینه ICT شد و گفت: پیشنهادات در خصوص کمیسیون مشترک اقتصادی ارائه کرده و امیدواریم هم زمان برگزاری کمیسیون مشترک به نتیجه مطلوب برسد.

وی با استقبال از پیشنهاد واعظی در زمینه تجارت الکترونیک سه جانبه بین ایران، آذربایجان و روسیه گفت: در زمینه مطالب مطرح شده با وزیر ارتباطات و شرکتهای بخش خصوصی مذاکره و نتیجه را اعلام خواهیم کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

نظر به تحول چشمگیر علوم و فنون مرتبط با صنایع الکترونیک ، مخابرات ، ارتباطات رادیوئی و رایانه‎ای و نقش مهم و مؤثر خدمات پستی ، مخابراتی ، پست‎بانک و سنجش از دور ، درامور فرهنگی و اقتصادی ، تعمیق علایق و پیوستگی بین جوامع انسانی ، تحول نظام اداری ، کاهش مسافرتهای غیرضرور، حفظ محیط زیست و تشخیص منابع زمینی ، هواشناسی، اقیانوس‎شناسی در برنامه‎ریزی توسعه و لزوم تدوین و تعیین وظایف و اختیارات قانونی برای دستگاه متولی نظارت بر عرضه خدمات مذکور و هماهنگ کردن نام و عنوان این دستگاه، متناسب با ضرورتها ونیازهای زمان ، قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری در چاچوب سیاستهای کلی نظام به شرح ذیل تدوین می‎شود : ماده 2- بمنظور اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیوئی کشور درسطح منطقه و بین‎الملل و تمرکز امور سیاستگذاری ، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخشهای مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی نظیر خدمات جدید و متعارف پستی ، مخابراتی ، مخابرات فضائی ، ارتباطات رادیوئی ، انتقال داده‎ها ، انتقال صدا و تصویر ، سنجش از دور ، ارتباطات رایانه‎ی و ایجاد بستر مناسب برای اطلاع‎رسانی و آمایش و پردازش اطلاعات و روشهای دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری ، در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور ، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی ، تجربی و فنّاوری اطلاعات درجهان ، بموجب این قانون نام وزارت پست و تلگراف وتلفن ، به وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تغییر می‎یابدو کلیه وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر و وزارت پست وتلگراف وتلفن به وزیر و وزارت ارتباطات و فنّاوری اطلاعات تفویض می‎شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]