اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13951202237575428

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان خبر داد

پلمپ 251 باشگاه ورزشی غیرمجاز در سال 95

کد: 13951202237575428

https://goo.gl/pq0azu

، تهران , (اخبار رسمی): مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان گفت: بازرسی از اماکن ورزش ی کشور موجب شده آمار اماکن فاقد مجوز کاهش یافته و با توزیع و نگهداری داروهای نیروزا برخورد جدی شود.

پلمپ 251 باشگاه ورزش ی غیرمجاز در سال 95

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان، سیروس احمدی از بازرسی 21 هزار و 590 باشگاه ورزش ی و پلمپ 251 باشگاه غیرمجاز در سال 95 خبر داد و افزود: کمیته نظارت بر سلامت باشگاه ها و اماکن ورزش ی در راستای نظارت بر سلامت باشگاه ها و اماکن ورزش ی و اخذ گزارش های مربوطه در زمینه عدم حضور مربیان رسمی، توزیع داروهای نیروزا و پروانه بهره برداری در سال 92 تشکیل شد.

وی ادامه داد: در سال 92 از تعداد کل 15 هزار و 446 مکان ورزش ی، 10 هزار و 463 مکان مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد 387 باشگاه پلمپ شد. در سال  93 نیز از همین تعداد اماکن ورزش ی 9 هزار 359 مورد بازرسی شدند که 342 مورد آن ها به پلمپ انجامید.
احمدی افزود: در سال 94 از تعداد 21 هزار و 590 باشگاه ورزش ی 11 هزار و 235 مورد بازرسی شد که 590 مورد آن به پلمپ باشگاه انجامید.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان در خصوص چرایی پلمپ باشگاه ها توضیح داد: این مراکز فاقد مجوز بودند و یا داروهای غیر مجاز نگهداری و یا برای ورزش کاران تجویز می کردند.
وی ادامه داد: تیم فعال بازرسی از نمایندگان حراست، حقوقی، امور باشگاه ها، بازرسی، رئیس هیات پزشکی ورزش ی و رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان با مدیریت مدیران کل ورزش و جوانان استان ها تشکیل شد و موجب شده آمار اماکن فاقد مجوز کاهش یافته و با توزیع و نگهداری داروهای نیروزا برخورد جدی شود.
سیروس احمدی همچنین از بازرسی میدانی 51 فدراسیون ورزش ی در سال جاری خبر داد و گفت: این اقدام برای نخستین بار در حوزه دفتر بازرسی صورت گرفته است در حالی که در مدت سه سال قبل 27 فدراسیون بازرسی شده بودند. همچنین برای اولین بار 408 اداره ورزش و جوانان شهرستان های سراسر کشور و 15 اداره کل استانی در سال 95 مورد بازرسی کارشناسان این دفتر قرار گرفته اند.
وی به بهبود فرآیند و مکانیزم پاسخگویی به شکایات مردمی اشاره کرد و افزود: تا سال 94 مدت پاسخگویی فیزیکی به مکاتبات مردمی بیش از سه ماه به طول می انجامید که در سال 95 این زمان به 30 روز کاهش یافته است.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان با بیان این مطلب که سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی بر اساس دستورالعمل های مصوب دولت از سال 88 راه اندازی شده است گفت: مردم در این سامانه شکایات و درخواست های خود را ثبت و کد رهگیری دریافت می کنند و کارشناسان دفتر بازرسی این سامانه را رصد و پاسخگوی مردم خواهند بود.
احمدی افزود: بنا به اظهارات نماینده فناوری ارتباطات سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، بیش از 80 درصد امور وزارت ورزش و جوانان به صورت سامانه ای پیگیری می شود.
وی سامانه های موجود در دفتر بازرسی را سامانه سامد، سامانه سازمان بازرسی کل کشور، سامانه حقوق شهروندی، سامانه نظام سلامت اداری و سامانه بازرسان ماده 91 و 92 قانون خدمات کشوری نام برد و افزود: تمامی این سامانه ها در وزارتخانه و ادارات کل استانی نصب و راه اندازی شده است که در ستاد وزارتخانه 7 کارشناس و در هر استان 3 کارشناس، مسئول رصد و پاسخگویی به سامانه های راه اندازی شده هستند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان با بیان این که رضایتمندی از این سامانه ها و نحوه پاسخگویی به شکایات و درخواست های مردمی به بیش از 90 درصد در سال 95 رسیده است، تصریح کرد: مدت زمان پاسخگویی به شکایات سامانه بازرسی کل کشور از 6 تا 7 ماه در سال های گذشته به 30 روز کاری و همچنین پاسخگویی به نامه های دفتر مقام معظم رهبری به یک هفته کاهش یافته است.
وی بیشترین فراوانی موضوعات شکایات و درخواست های مردمی را موضوعات مربوط به استخدام، احداث اماکن ورزش ی، تبدیل وضعیت شغلی، مساعدت مالی، وام و درخواست اقلام ورزش ی دانست و افزود: تعداد درخواست های مردمی در سال 95 به 161 مورد رسید که به همه آن ها پاسخ لازم از سوی کارشناسان این دفتر داده شد.
سیروس احمدی همچنین در خصوص حوزه ارزیابی عملکرد ادارات کل ورزش و جوانان استان ها توضیح داد: از سال 88 تا 91 این ارزیابی ها به صورت فیزیکی انجام می شد که با راه اندازی سامانه ارزیابی عملکرد از ابتدای سال 92 به صورت الکترونیکی انجام می شود که با ورود دکتر سلطانی فر، شاخص های ارزیابی ادارات کل تحت 7 محور شامل حوزه های وزارتی، ورزش قهرمانی، جوانان، بانوان، همگانی و روستایی، فرهنگی و آموزش، حقوقی، مجلس و امور استان ها، توسعه منابع و پشتیبانی و طرح های عمرانی مورد ارزیابی تحت وب و یا به صورت آنلاین قرار می گیرند.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان با بیان این که در ارزیابی دستگاه ها و سازمان های دولتی، در زمان سازمان تربیت بدنی جایگاهی بین 10 دستگاه برتر نداشتیم گفت: از سال 91 تا 94 و با محول کردن پیگیری موضوعات ارزیابی به دفتر مدیریت عملکرد، وزارت ورزش و جوانان بین 10 دستگاه برتر قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: نتایج ارزیابی ادارات کل ورزش و جوانان استان ها هر سال در اردیبهشت سال بعد به مقام عالی وزارت ارائه و در صورت تایید به استان ها و واحد های تابعه ابلاغ می شود و استان های برتر در جشنواره شهید رجایی مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت ورزش و جوانان

وزارت ورزش و جوانان در تاریخ 8 دی ماه 1389 و پس از ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان تشکیل شد. این وزارت‌خانه عالی‌ترین مرجع رسیدگی به مسایل مربوط به ورزش و جوانان در کشورمان است. همچنین مرکز فعالیت‌های قرآنی جوانان کشور، نهادی قرآنی است که زیر نظر وزارت ورزش و جوانان فعالیت می‌کند.حمید سجادی نخستین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، در اواخر خردادماه 1390 به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، اما با 137 رأی مخالف نتوانست رأی اعتماد مجلس را به دست آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

تازه‌های ورزش | مکان‌های ورزشی