اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139805223949412000

کمبود خواب و تاثیر آن بر رژیم لاغری

کد: 139805223949412000

http://bit.ly/2KyidTL

، (اخبار رسمی): همیشه این سوال به ذهنمان می‌رسد که آیا کم خوابی و اضافه وزن با هم ارتباط مستقیم دارند ؟ آیا کم خوابی رژیم لاغری موثر را نابود می‌کند؟ و هزاران سوال دیگر که پیش می‌آید. در ادامه عوامل ایجاد کمبود خواب و تاثیر موثر آن بر کاهش وزن بررسی شده است.

کمبود خواب و تاثیر آن بر رژیم لاغری
کمبود خواب و تاثیر آن بر رژیم لاغری

 آیا  رژیم لاغری موثر با کم خوابی نابود می‌شود؟ ممکن است سوالات زیادی از این دست در ذهن بسیاری از افراد وجود داشته باشد.

در ماه گذشته مرکز دیابت، مشکلات گوارشی و کبدی آمریکا (NIDDK) گزارشی ارائه داد که در آن از هر سه نفر یک نفر در آمریکا دارای اضافه وزن هستند. این گزارش حاکی از آن بود که از هر سه نفر چاق یک نفر دارای چاقی مفرط است که این افراد در انتها با مشکلات قلبی و عروقی روبه رو خواهند شد.

بدن به ۷ ساعت خواب در شب نیاز دارد تا بتواند بصورت نرمال و عادی به فعالییت روزانه خود بپردازد اما بیشتر افراد کمتر از این میران معین می‌خوابند و اکثر اوقات در صبح احساس خستگی وجود دارد.

پژوهش‌های جدید در آمریکا نشان داده است که ۳۶ درصد مردم آمریکا صبح‌ها بعد از خواب احساس خستگی مفرط می‌کنند و دوست دارند بخوابند که دلیل عمده آن کمبود خواب است.

بیشتر افراد وقتی از خواب بلند می‌شوند دوست دارند دوباره بخوابند ولی با وجود وسایل دیجتال همچون موبایل و جستجو در شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام و تلگرام اجازه خواب بیشتر از خود می‌گیرند.

کمبود خواب بر روی روابط اجتماعی، حافظه و عملکرد بدن تاثیر منفی می‌گذارد.

در یک پژوهش دیگر که در ژورنال معروف ( the International Journal of Obesity ) آمریکا چاپ شده بود پژوهشگران میان دو گروه چاق که رژیم غذایی داشتند آزمایش تاثیر خواب انجام دادند. در این آزمایش افراد گروه یک که رژیم داشته و خواب کافی نداشتند کمتر از افراد گروه دوم که خواب مناسب داشتند وزن کم کرده بودند.

افزایش چاقی مفرط در دهه‌‌های اخیر رابطه مستقیمی با بد خوابی دارد. این جمله را پژوهشگر اصلی این ازمایش پرفسور سالواده اذعان در گفتگویی اذعان کرده بود.

پژوهشگران به بررسی رابطه رژیم غذایی مدیترانه‌ای و خواب را حضور ۱۹۸۶ زنان چاق به مدت یک سال انجام دادند. افراد حاضر در این پژوهش از چاقی مفرط رنج می‌بردند. آنها از سندروم متابولیک ( metabolic syndrome )، از قند خون بالا رنج می‌بردند ( دیابت نوع 2) و کلسترول آنها نیز بالا بود.

در این 12 ماه از آنها خواسته شده بود که تغییراتی در برنامه روزانه ایجاد کنند. علاوه بر رژیم در دوره‌های رفتار درمانی پژوهشگران به نتایج جالبی دست یافتند. بعد از کذشت 12 ماه افرادی که مدت خواب آنها بین 6 تا 7 ساعت نبود کمتر از افرادی که خواب مناسب داشتند، وزن کم کرده بودند.

این پژوهش اثرات مستقیم کمبود خواب را بر روی بدن و در رژیم غذایی موثر نشان می‌دهد . اما نباید فراموش کرد که کاهش وزن و داشتن رژیم لاغری موثر نیازمند یک برنامه ریزی دقیق است و از همه مهمتر صبوری شخص را برای موفق شدن در این راه می‌طلبد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]