اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139807084088810972

زگیل تناسلی چیست؟

کد: 139807084088810972

http://bit.ly/2n5GIyG

، تهران , (اخبار رسمی): زگیل تناسلی و یا به عبارتی Condylomata acuminata همراه عفونت با ویروس پاپیلومای انسانی به وجود می‌آید.

 زگیل تناسلی (کوندیلوما آکومیناتا )
زگیل تناسلی چیست؟

ویروس HPV از ویروس‌های DNAدار است. ضایعات جلدی پاپول مانند دستگاه تناسلی که خوش‌خیم هستند به رنگ صورتی مایل به گوشتی. این بیماری تقریباً شایع بوده معمولاً از راه جنسی منتقل می‌شود. درمان معمول از بین بردن ضایعات با روشهایی مانند لیزر CO۲، نیتروژن مایع و فتودینامیک تراپی با آمینولولونیک اسید است. میزان عود ضایعات بالاست. اینترفرون آلفا نیز در درمان به کار می‌رود. اچ.پی.وی به قدری شایع است که بیش از نیمی از انسان‌های از نظرِ جنسی فعال، در مقطعی از زندگی دچارش می‌شوند. اغلب زگیل های تناسلی آنقدر کوچک هستند که نمی‌شود آنها را با چشم غیر مسلح دید، اما بعضی اوقات این زگیل ها تکثیر شده و در دسته های کوچک خود را نشان می‌دهند.

نحوه انتقال زگیل تناسلی

این ویروس در اثر تماس نزدیک با پوست یا مخاط فرد آلوده به فردسالم منتقل می‌شود و به راحتی از فردی به فرد دیگر سرایت می‌کند به طوری که بعد از تماس جنسی با فرد آلوده این ویروس انتقال می‌یابد. کودکانی که مادران‌شان به این ویروس آلوده باشند ممکن است حین زایمان، آن را از مادر خود بگیرند. پزشکان بهتر است که در مواجهه با این بیماری در کودکان، احتمال کودک‌آزاری را نیز مد نظرداشته باشند.

پیشگیری از آلوده شدن به بیماری زگیل تناسلی

بطور قطع مهم‌ترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری زگیل تناسلی، خودداری از ارتباط جنسی خارج از بنیان خانواده است زیرا حتی اگر استفاده از کاندوم نیز رعایت شود باز هم خطر ابتلا وجود دارد. توصیه سازمان‌های بهداشتی واکسیناسیون به افرادی که در سنین نزدیک به بلوغ و فعالیت‌های جنسی هستند استفاده از واکسن است هر چند که واکسن آن به نام گاردسیل در همه جا یافت نمی‌شود و به سادگی در دسترسی عموم نیست، اما به کارگیری آن در 90درصد موارد از شروع بیماری زگیل تناسلی جلوگیری می‌کند و باعث ایمنی نسبت به سایر گونه‌های ویروسی می‌شود.

درمان زگیل‌های تناسلی در زنان و مردان

معمولاً درمان به صورت از بین بردن زگیل های به وجود آمده است که باید هر چه سریع‌تر انجام شود تا مانع گسترش بیماری و ازدیاد زگیل‌ها که به سرعت رخ می‌دهد شود. هر چند که به‌کارگیری واکسن در این مرحله چندان کار ساز نبوده و توصیه نمی‌شود و فقط می‌تواند مانع از ابتلا به سایر گونه‌های ویروسی شود.

زگیل‌های تناسلی را می‌توان با روش‌های متعددی مانند فریز و لیزر کردن از بین برد که در این میان اثر لیزر نسبت به سایر روش‌ها سریع‌تر و مطمئن‌تر است. در یک مطالعه که به صورت تصادفی بین اثر فریز کردن (کرایوتراپی) و لیزرها انجام شده، نتایج جالب توجهی به دست آمده است که شامل بررسی از نظر اثر اولیه، تعداد دفعات درمان و میزان عود و عوارض بعد از درمان بوده است.

پاک سازی اولیه با لیزرها 90درصد و با کرایوتراپی 3درصد بوده است.

تعداد دفعات تکرار در موارد لیزرها 10درصد و در موارد کرایوتراپی 90درصد نیاز به تکرار جهت پاکسازی زگیل‌های تناسلی بوده است.

میزان عود در لیزرها 2درصد و با کرایوتراپی 12درصد است.

در کل مهمترین اصل، ابتدا پیشگیری از ابتلا به بیماری است و در مرحله بعد، درمان اولیه و پیگیری متعدد و تکرار در درمان به صورتی که بیماری‌های آتی بعد از درمان مراجعه و معاینه و درمان شود.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کلینیک لیزر شفا

این کلینیک تحت نظر و با مدیریت مستقیم دکتر داود تاج بخش می باشد، ایشان حدود 10 سال در نقاط مختلف ایران مشغول کار عملی وبودند و سال 1380 به تهران بازگشته و بیشتر تمرکز کاری خودشان را در ارتباط با درمان بیماریهای ناحیه مقعد با لیزر گذاشته و طی این مدت دوره های متعددی توسط مرکز لیرز دانشگاه تهران و مرکز لیزر انجمن لیزر ایران که با همکاری انجمن لیزر سوئد بوده شرکت نموده اند.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

بهداشت و درمان