اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395060296295431

قائم مقام وزیر صنعت،معدن وتجارت اعلام کرد

35 هزار کارت بازرگانی معتبر در کشور

کد: 1395060296295431

http://goo.gl/3ouYKh

، تهران , (اخبار رسمی): قائم مقام وزیر در امور تجارت گفت: در حال حاضر حدود 35 هزار کارت بازرگانی معتبر در کشور وجود دارد که درصدی از آنها فعال می¬باشد و در امر صادرات و یا واردات استفاده می شود.

35 هزار کارت بازرگانی معتبر در کشور

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت  ، مجتبی خسروتاج در بازدید از واحد نوین پاک شرق در پاسخ به سوالی در خصوص عملکرد کارتهای بازرگانی در یکسال گذشته گفت:. در یکسال گذشته گزارشاتی دالّ بر سوء استفاده از کارتهای تجاری توسط سایر افراد دریافت شده بود که از تیرماه سال گذشته بر اساس بخشنامه صادره وزیر صنعت،معدن وتجارت به کلیه اتاقهای بازرگانی استانها و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، کار رسیدگی به کارتهای صادره در طی سالیان گذشته و بررسی صلاحیت دارندگان کارتها آغاز شد.
 وی گفت: در ظرف یکسال گذشته حداقل 555 کارت بازرگانی صادره در استانها بجز تهران به دلیل عدم صلاحیت دارنده کارت بازرگانی باطل و 150 کارت نیز به دلیل نقص مدارک، تعلیق شده است که چنانچه ظرف زمان مشخص نواقص برطرف نشود آنها هم باطل می شود
معاون اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت،معدن وتجارت افزود: کارت بازرگانی همچون تصدیق راهنمایی و رانندگی که بیانگر صلاحیت داشتن دارنده آن برای رانندگی است، به منزله صلاحیت فرد برای فعالیت در تجارت خارجی است و اجازه استفاده از آن توسط سایر افراد تخلف و چنانچه این موضوع شناسایی شود کارت بازرگانی باطل می¬شود.
خسروتاج گفت:  دارندگان کارت بازرگانی دقت کنند با دادن وکالت کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و چنانچه مشخص شود افرادی با استفاده از کارت بازرگانی دیگران به امر تجارت خارجی می¬پردازند مرتکب خلاف شده¬اند و ترخیص کالای انها از گمرکات امکان¬پذیر نخواهد بود. 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت صنعت، معدن و تجارت

در حال حاضر متولی بخش ساخت و بازرگانی در ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از لحاظ ساختار سازمانی به سه بخش اصلی تقسیم می شود. حوزه ستادی، حوزه سازمان های تابعه و حوزه سازمان های استانی که در 31 استان کشور مستقر هستند. راهبری هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی کشور از وظائف اصلی در حوزه های ستادی، سازمانی و استانی است. بخش ستادی عمدتا مسئولیت سیاست گذاری، پشتیبانی، برنامه ریزی عملیاتی، نظارت، پایش وضعیت و رسیدگی به مسائل کلان هر سه بخش صنعت، معدن و بازرگانی را بر عهده دارد. سازمان های تابعه نیز مسئولیت توسعه و اجرای سیاست ها و برنامه های حاکمیتی در حوزه ماموریت خود را بر عهده دارند که این اقدامات با مشارکت بخش خصوصی و یا به صورت مستقل توسط این سازمان ها انجام می شود.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

صنعت و تولید | تجارت و بازار