، تهران , (اخبار رسمی): قائم مقام وزیر صنعت ، معدن و تجارت در امور تولید گفت : باید دستاورد های دولت یازدهم به ویژه در بخش صنعت و تولید، صادقانه و شفاف اطلاع رسانی شود و برای تبیین و شناسایی اقدامات و عملکرد دولت بیش از پیش تلاش شود.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت، رضا رحمانی در اولین نشست شورای هماهنگی روابط عمومی وزارت صنعت ، معدن و تجارت و سازمان های تابعه افزود : این اقدامات و دستاورد ها در وزارت صنعت برخی موارد از مجموع عملکرد ها در کل ادوار نیز بیشتر بوده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی رسانه ها از ابتدای شروع به کار دولت یازدهم اقدامات دولت را به درستی پوشش ندادند و سعی در القای بدگمانی در جامعه نسبت به دولت داشتند، تاکید کرد: می توانم شهادت بدهم با توجه به حضورم در سالهای متمادی در عرصه صنعت، هیچ وزیری به اندازه آقای نعمت زاده فعال نبود و در کمتر دوره ای بود که این تعداد دستاورد و عملکرد مثبت را شاهد بودیم.
وی طرح رونق تولید را از طرح های موفق وزارت صنعت ، معدن و تجارت برشمرد و افزود : با وجود اقدامات موثر این وزارتخانه در بخش تولید ، اما هنوز در بخش تحریک تقاضا ضعف داریم و خوب عمل نکرده ایم و باید با راهکارهای درست مردم برای استفاده از تولیدات داخلی ترغیب شوند.
دکتر رحمانی مجموعه روابط عمومی وزارت صنعت و سازمان های تابعه را توانمند و تاثیر گذار برشمرد و گفت: باید با هماهنگی و هم افزایی بیشتر، صادقانه و شفاف دستاورد ها به اطلاع عموم مردم برسدو امید و نشاط به جامعه تزریق شود.
در این نشست همچنین مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت وسخنگوی این وزارتخانه با بیان اینکه باید اقدامات دولت در حوزه صنعت و تولید کشور منصفانه از سوی رسانه ها اطلاع رسانی شود افزود: وزارت صنعت ، معدن و تجارت سعی کرده است به نسبت امکانات و مقدورات بسیاری از گره های بخش تولید و صنعت کشور را باز کند و گزارش عملکرد سه ساله این وزارتخانه موید این موضوع است.
منوچهر طاهایی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی یاد آور شد : پرچم اقتصاد مقاومتی باید در در این وزارتخانه بر افراشته شود و ما باید پرچمدار این حرکت در جامعه برای حمایت از تولیدات داخلی هستیم.
وی تاکید کرد: نگاه مقام عالی وزارت از روز اول حمایت از کالای ایرانی بوده است و در این زمینه همکاری سایر دستگاه ها نیز ضروری است.
وی با بیان اینکه همه رسانه ها قابل احترام هستند و از زحمات شان قدردانی و از نقد های منصفانه و بدون حب و بغض استقبال می کنیم گفت: رسانه ها باید از تخریب و القای یاس و نا امیدی در جامعه پرهیز کنند، چرا که موفقیت و عملکرد مثبت دولت در واقع دستاورد نظام است.
### پایان خبر رسمی